Yunusemre Belediyesi tarafından Yuntdağı’nda başlatılan kalkınma hamleleri meyvelerini vermeye devam ediyor. Daha önce 13 kırsal mahallede hizmete açılan düğün salonu ve sosyal tesislerinden biri Şamar Mahallesi’nde hizmete girdi. Açılış törenine Yunusemre Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Çerçi, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP İl Başkanvekili Fehmi Türemiş, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve mahalle sakinleri katıldı. Yunusemre Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Mehmet Ata,  mahallede yapılan çalışmalar hakkında vatandaşı bilgilendirdi.

“KARDEŞLİK YEREL SEÇİMLERDE DE DEVAM EDİYOR”
Yaklaşan seçimlerin önemine atıfta bulunan AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz ise Cumhur İttifakının hangi şartlarda kurulduğuna dikkat çekti. Katıöz konuşmasında, “Bu seçim bizim için ayrı bir öneme sahip. İç ve dış düşmanlarımız fırsat kolluyor. Çünkü karşımızda cidd bir sıkıntı var. O yüzden büyüklerimiz milletin bekası için böyle bir birliktelik kurdular. Bekamıza kast etrmek isteyenler 15 Temmuz’da gereken cevabı aldılar. O gün doğan bu kardeşlik yerel seçimlerde de devam ediyor. Bu seçim şer odakları için köprüden önce son çıkış. Artık yapacak bri şeyleri kalmadı. Sizlere gece gündüz demeden hizmet getiren Sayın Mehmet Çerçi ilçede, Manisa’ya güzel hizmetler yapan Cengiz Ergün büyükşehirde adayımızdır. Şamar’a güveniyoruz.” İfadelerini kullandı. MHP İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat ise Şamarlılar’dan Cumhur İttifakı’na destek isteyerek, “Sizlerin de desteğiyle 24 Haziran’da yaptığımız gibi, 31 Mart’ta Sayın Mehmet Çerçi’yi ve Cengiz Ergün’ü bir numara yapacağız” diye konuştu.

“YUNTDAĞI’NIN ŞEHİR MERKEZİNDEN FARKI OLMAYACAK”
Yunusemre Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Çerçi, belediyenin mahalleye ve Yuntdağı’na yaptığı hizmetleri anlattı, hizmetlerin devamının geleceğini müjdeledi. “Yuntdağı’nın şehir merkezinden farkı olmayacak” diyen Başkan Çerçi burada yaptığı açıklamada, “Mahallemizin en büyük taleplerinden biri olan tesisimizi hizmetinize kazandırıyoruz. Burada her türlü düğün ve cemiyetinizi yapabileceksiniz. Mahallemize ova yolu yapımı, parke taşı döşeme çalışması başta olmak üzere pekçok hizmet yaptık. 5 senede az iş yapılmadı. Eksikliklerimiz olabilir. Bunu da biliyoruz. Yeni dönemde Sizlerin de desteğiyle bu hizmetler ve güzellikler aratarak devam edecek” dedi.
 
AKÇAY’DAN BAŞKAN ÇERÇİ’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER
MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay ise konuşmasında bir dönem mecliste de birlikte görev yaptığı Başkan Çerçi’nin ilçeye güzel hizmetler kazandırdığını belirtti. Cumhur İttifakı Adayı Çerçi’nin çalışmalarından övgüyle söz eden Akçay, “31 Mart’ta mahalli idareler seçimini gerçekleştireceğiz. 23. dönemde birlikte görev yaptığımız milletvekili kardeşim ve arkadaşım Mehmet Çerçi 5 senedir sizlere hizmet ediyor. Ben bir milletvekili kardeşiniz olarak Çerçi’nin nasıl bir heyecanla Yunusemre’ye hizmet ettiğinin yakın bir şahidiyim. Mecliste de aynı aşkla çalışıyordu. Şimdi ne mutlu ki 17 ilçesiyle Manisa’da bu hizmetleri devam ettirme arzusu içindeyiz” dedi. Konuşmaların akabinde Başkan Çerçi ve beraberindekiler sosyal tesisin açılış kurdelesini birlikte kesti.

Editör: TE Bilişim