Manisa Tarım Fuarı'nda birçok önemli firma yer alıyor. Fuara özel indirimler yapan firmalar ayrıca kredi imkanları ile de üreticilerin çeşitli ihtiyaçlarını kolaylıkla sağlayabilmelerini amaçlıyor. 
Bu firmalardan biri de Şahin Makina. Fuara özel indirimler yapan firma Ziraat Bankası'ndan 4 yıl destekli kredi imkanı da sunuyor. 
İşte Şahin Makina bünyesinde satışa sunulan ekipmanlar:
Yatay ve dikey yem karma makineleri, şap parçalama, tamburlu çayır biçme, ot toplama makinesi, pistonlu goble, kepçe, tesviye, üzüm çalkalama makinesi, gübre gömme makinesi, set makinesi, ara çapası, kaltüvatör, iki katlı damperli üzüm makinesi, üzüm arabası, süt tankeri, filiz kesme makinesi, römork sabit sap ve dal parçalama, dik rotovatör, hidrolik baskılı burgu makinesi, ilaçlama makinesi, pulluk bıçak çeşitleri, klasik pulluk, dönerli pulluk, diskaro, şanzımanlı ot toplama tırmığı, gübre dağıtma römorku, ot silajı makinesi, slaj makinesi, bıçak çeşitleri, ağır merdaneli dik rotovatör mikser ve daha birçok makine ve ekipman... 
Manisa'nın Salihli ilçesinde faaliyet gösteren Şahin Makina Manisa ve Ege Bölgesi'nde en uygun fiyatlarla üreticilerin uğrak noktası konumunda.

Editör: TE Bilişim