Türkiye'de ve Avrupa'da birçok noktaya dağıtımı yapılan ürün, şimdi de Manisa'da. Rexhair Kurucusu Remzi Cenk, "60-70 gün içerisinde sonuç veriyor. Dökülen saçların yerine yenileriyle birlikte daha gür ve daha sık saçlar kazanılıyor.
Günde 2 kez uygulanan özel saç serumundan sonuç alınmadığı takdirde firma tarafından ürünün ücreti kullanıcıya geri iade ediliyor" dedi.


Rexhair Kurucusu Remzi Cenk, ürünlerinin tamamen doğal olduğunu ve sağlık yönünden kullanıcaya herhangi bir yan etkisi yada olumsuzluğunun olmadığını söyledi.

Kendisininden 2019 yılında saç problemi yaşadığını ve birçok doktora başvurduğunu fakat çözüm bulamadığını belirten Cenk, "2019 yılında ciddi bir saç problemi yaşadım. Bir çok doktora başvurdum ama herhangi bir çözüm bulamadım. Daha sonra tanıştığım bir firma bana saçlarımı daha iyi noktalara getireceğinin sözünü vererek özel bir ürün yaptılar. Ürünü saçıma uygulamaya başladıktan 60 - 70 gün içerisinde saçlarımda aşırı değişiklikler görmeye başladım. Bu değişimi çevremde fark etmeye başladı. Kullanımı çok basit, herhangi bir sağlığa zararı yok ve tamamen doğal bir üründür" diye konuştu.

Ürün hakkında bilgiler veren Cenk, ayrıca şunları söyledi:

"Ürünümüz sabah ve akşam şeklinde uygulanıp 60 - 70 günde kesin çözüm üretiyor. Şuanda firmamızın Türkiye genelinde satışlarımız aşırı derece yükseldi. Avrupa'da bir çok ülkeye ürünlerimizi gönderiyoruz. Saç problemi olan kişilere muhakkak tavsiye ediyorum. İnanın bu ürün çok güzel. Ürünün olumlu sonuçlarını kullanınca göreceksiniz. Sadece saç çıkarmakla kalmıyor, saç dökülmesini de önlüyor. Yeni çıkan saçlar daha gür çıkıyor. Sosyal medya hesaplarımızda eski hali ve yeni hali olmak üzere tüm fotoğraflar mevcuttur. Bu yaklaşık 9-10 aydır saç serumu kullanmıyorum. Çıkan saçlarımızın yüzde 90'ı kalıyor. Ürünümüz kesinlikle sağlık bakanlığından onaylıdır. Ürünlerimiz elinize geldiği zaman Rexhair kozmetik olarak sağlık bakanlığı kodu yoksa kesinlikle onu almayın çünkü sahte üründür. Muhakkak barkodu görmelisiniz. Ürünümüzü kullanmadan önce çalkalamanızı tavsiye ediyoruz. Her kullanımda muhakkak yıkanmış ve temizlenmiş saça uygulanacaktır. 5 dakika tarama yaptıktan sonra ürünü damlatıyoruz. Ürün içerisinde kapak vardır. Bunu doldurup damlattıktan sonra 2 dakika masaj yapıyoruz. Her 10 saatte bir uygulanması gerekiyor. Ürünümüzden yüzde 100 performans alınıyor. 60-70 gün içerisinde herhangi bir olum sonuç alamayan müşterilerimize ücret garantisi veriyoruz. Bütün rexhair ürünleri ücreti geri ödeme garantilidir. Ürünümüzün en az 7 ay kullanılmasını tavsiye ediyoruz. Dökülen saçlarımız zaten 7 ay içerisinde geri gelecektir. Böylelikle saç dökülme probleminiz sonsuza dek kaybolacaktır."

Editör: TE Bilişim