Manisa 22. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği, 21 kooperatiften oluşurken, bugün kredi kullanan esnaf sayısı 17 bin 486 oldu. Bölge plasmanı yılsonu itibariyle 1 milyar 500 milyon TL’ye ulaştı.  Manisa 22. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Recep Çınar, genel kurulun esnaf ve sanatkara hayırlı olmasını diledi. Bölge kooperatifi olarak güzel çalışmalara imza attıklarını söyleyen Çınar, esnafa kredi desteği vermeye devam ettiklerini belirtti. Çınar, koronavirüs salgının başta esnaf olmak üzere her kesimi derinden etkilediğini kaydetti. 
TESKOMB Genel Başkanvekili Bahri Şarlı, son 3 yılda esnafa 54 milyar TL kredi dağıttıklarını vurgulayarak, “Esnaf ve sanatkarımız kepenk kapatmadıysa, kasa fırlatmadıysa bu başta sayın Cumhurbaşkanımız, TESKOMB ve Halk Bankası sayesindedir” diye konuştu. 
Yeniden başkanlığa seçilen Recep Çınar başkanlığındaki bölge birliği yönetiminde Ali Ayan, Fatih Çataldere, Hasan Genli, Ali Kan, Erdal Tunca, Ruhi Çoban, Nali Aydeniz ve Ali Yiğen yer aldı. Denetim kurulunda Mehmet Zeki Mercan, Sait Başbelen, Hüseyin Aktaş yer aldı. Merkez Birliği’nde Recep Çınar, Ali Ayan, Fatih Çataldere yer aldı.

Editör: TE Bilişim