Haber: Ahmet Ünsal
   
50 civarında uluslararası ve 100'e yakın ulusal yayın yanında çok sayıda Bilimsel Toplantıda Davetli Konuşmacı ve Oturum Başkanı olarak görevlerini üstlenen evli iki çocuk babası Prof. Dr. Faik Mümtaz Koyuncu, Covid-19 testinin pozitif çıkmasıyla birlikte Celal Üniversitesi bünyesinde oluşturulan yoğun bakım Pandemi servisinde tedavi altına alındı.

Deneyimli hekimlerin sürdürdüğü tedavilerde plazma tedavisi uygulanması sonrasında solunum sürecinin normale döndürülmesi sağlandı.

CBÜ Kadın Doğum Ana Bilim Dalının kurucuları arasında yer alan ve binlerce bebeğin dünyaya gözünü açmasını sağlayan Faik Koyuncu, meslektaşları aracılığı ile gönderdiği mesajında, “Dualarınızı eksik etmeyin yeter. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü şakaya alınacak gibi değil. Boşlukta bulunduğunuz anda sinsi yüzünü ortaya koyarak sizİ pençesine alıveriyor. Bu virüs kişi, makam, zengin fakir ayrımı yapmadığını geldiğimiz noktada tüm çıplaklığı ile görebiliyoruz. Zorda kalmadığınız sürece sakın dışarı çıkmayın. Maskenizi takın hijyeninizi üst düzeyde tutun. Çok yakında aranızda olacağım” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim