Destan Bulgay ve ekibine görevlerinde başarılar dileyen Recep Çınar, “7 Ocak’ta yapılan genel kurulun camiaya ve bütün teşkilatımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Güzel bir seçim sonucunda güzel bir sonuç elde ettiniz. Bu gerçekten kıskanılacak bir durum bazı yerler. Bu sene ne hikmettir bütün seçimler sakin gidiyor. Ama manavlar odasında neredeyse kavgasız, gürültüsüz hiç seçim görmemiştik. Siz bunu bu sefer başardınız. Bu da elde edilen güçten olsa gerek diye düşünüyorum. Sonucu güzel bir şekilde aldınız. Tekrar tekrar tebrik ediyorum. Bütün odalarımızı gözlerimizle, kalbimizle tabip ediyoruz” diye konuştu. 
Manavlar Odası’nın diğer adıyla Pazarcılar Odası’nın her memlekette kendine has özel konumu olduğunu açıklayan Çınar, pazarların tüm vatandaşların, Manisalıların gidip geldiği yer bakımından önemli olduğunu, zengin fakir demeden karınca karınca alışveriş yaptığı yer olduğunu vurguladı. Çınar, “Pazarcının bizde, kültürümüzde yeri büyüktür” dedi. 

Destan Bulgay, “Bizi kabul ettiğiniz için öncelikle camiamız adına, ekibimiz adına, şahsım adına teşekkür ediyorum. Sizi Manisa’da ‘Esnaf Babası’ olarak biliyoruz. Esnafa katkılarınızın olduğunu tüm camia biliyor. Onun ötesinde şahsım adına bendeki emeklerinizi, benim şuandaki kazanımlarda sizin tecrübelerinizin çok büyük katkısı var. Bundan dolayı da size müteşekkirim. Sizin varlığınız Manisa esnafına her zaman güç, kuvvet vermiştir. Manisa hep sizi böyle anmıştır. Hep böyle anacaktır. Allah yaptığınız hizmetlerin daha fazlasını yapmayı nasip etsin” dedi. 
7 Ocak’ta yapılan seçimde başkanlığa seçildiğini kaydeden Bulgay, tedarik zincirinin, hizmet zincirinin en önemli halkalarından biri olan pazar sektörünün, pazar camiasının sorumluluk yüklediğini açıklayan Bulgay, “Biz üzerimize binen sorumluluğun bilinciyle hem Manisa halkına, hem Manisa esnafına, Manisa pazarcısına hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Rabbim utandırmasın. Sorumluluğumuzun ve yükümlülüğümüzün farkındayız. Sizler gibi büyüklerimizin önerileri bizlere yol gösterecektir.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim