Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk'ü ağırladı. Görüşmede Manisa tarımı konuşuldu. Tarımsal üretim çalışmalarımızı ve projelerinin konuşulduğu öğrenildi.

Bakan Pakdemirli görüşme sonrası, “Manisa İl Tarım ve Orman Müdürümüz Sn. Metin Öztürk ile bir araya gelerek ilimizdeki tarımsal üretim çalışmalarımızı ve projelerimizi görüştük” açıklamasında bulundu.

BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN HİZMET BİNASI TALİMATI

Manisahaberleri.com'a konuşan İl Müdür Öztürk, görüşmenin detaylarını anlattı. Bakan Pakdemirli'nin Manisalı hemşehrilerine selamlar ilettiğini kaydeden Öztürk, "Tarım ve Orman Bakanımız ile ilimizde devam eden Toprak Mahsulleri Ofisi'nin üzüm alış süreçleriyle ilgili bilgilendirmelerde bulunduk. Sürecin nasıl işlediği hakkında kendisine bilgi verdik. Bunun yanısıra en son açıklanan pamuk destek ödemelerinin 1.1 TL olarak açıklanmasının üreticimizde memnuniyet oluşturduğunu ve pamuk ekim alanlarında artış öngördüğümüzü sayın bakanımıza ilettik. Bunun haricinde ilimizdeki diğer tarımsal konulardaki son durumlar hakkında sayın bakanımızı bilgilendirdik ve halihazırda olan projelerimizin geldiği aşamalar hakkında bilgi verdik. Yeni hizmet binamızın geldiği aşamayı kendisine arz ettik. Sayın bakanımız da, 'Gelecek yıl hizmet binamızı bitirmiş olalım. Bu şekilde çalışmamızı planlayım' şeklinde talimatı oldu" dedi.

Editör: TE Bilişim