AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisalı fotoğrafsever bir grup tarafından kurulan Manisa Fotoğraf Derneği’nin (MAFOD), Gençlik ve Spor Bakanlığı projesi ile Uzunyol caddesi üzerinde açmış oldukları, Fotoğraf Kafe'de, Dernek Başkanı Nazmi Çaykara ve fotoğrafseverlerle bir araya geldiler. Ziyaret esnasında Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan’a Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in yanı sıra, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet emin Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyesi adayları eşlik ettiler.

“FOTOĞRAF KAFE'YE ŞEHZADELERİN BÜYÜK DESTEKLERİ OLDU”
Fotoğraf Kafey'i kurmaktaki amaçlarının Manisalı gençleri hem kitap hem de fotoğrafla buluşturmak olduğunu ifade eden MAFOD Başkanı Nazmi Çaykara “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile Manisamıza kazandırdığımız Fotoğraf Kafe'mize ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Bizim MAFOD olarak hedefimiz, Şehzadeler’den başlayıp tüm Manisamız da ki gençlerimizi ve hemşerilerimizi hem kitapla hem de fotoğrafla buluşturmaktır. Cumhurbaşkanımızın Millet Kıraathaneleri öngörüsünden yola çıkarak bizlerde sosyal dokunuşu fotoğraf aracılığı ile yansıtmaya çalıştık. Bu noktada Fotoğraf Kafe'mizin açılması noktasında Şehzadeler Belediyemizin büyük katkıları oldu. Her yaptığımız işte destekleri ile bizim daha cesurca adım atmamıza vesile oldular. Bu noktada bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen değerli Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum”

“MAFOD’A DESTEĞİMİZ SÜRECEK”
Şehzadeler Belediyesi olarak Manisa Fotoğraf Derneğine desteklerinin süreceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Yaptıkları projeler ile Manisamızın görsel bir hafızasının oluşmasına katkı sağlayan Manisa Fotoğraf Derneğinin yeni açmış olduğu Fotoğraf Kafe'yi ziyaret ediyoruz. Bu güzel mekanın oluşmasında gayret gösteren değerli Dernek Başkanımız Nazmi Çaykara’ya çok teşekkür ediyorum. Bu güzel mekânın içerisinde kitap okuma yanında çay içme ve sanatsal faaliyetleri geliştirme imkânı var. Manisa’da bir ilk olan böylesine güzel bire mekanı oluşturdukları için tüm MAFOD üyelerine teşekkür ediyorum. Bu güzel mekanda aynı zamanda kurslar düzenleniyor. Buradaki kursiyerler Türkiye’nin farklı güzel noktalarına giderek fotoğraf çekme imkânları buluyor. Bu fotoğraflarını da sergilerle tüm vatandaşlarımız ile buluşturuyorlar. Bizde Şehzadeler Belediyesi olarak tüm bu süreçlerde kendilerine destek olmaya çalıştık. Bundan sonra ki süreçte de bu desteklerimiz artarak devam edecektir. Bu güzel mekanın oluşmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Manisalı hemşerilerimizin de burayı ziyaret etmelerini, çocuklarını buraya göndermelerini tavsiye ediyorum”

 “TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞINA KARŞIN GÜZEL BİR MEKAN”
Fotoğraf Kafe’nin çağın bağımlılığı olan teknoloji bağımlılığına karşın güzel bir yer olduğunu ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan “Manisa Fotoğraf Derneğinin yeni açmış olduğu bu güzel mekânı değerli Belediye Başkanımız ile birlikte ziyarete geldik. Geçmişte bağımlılık dendiğinde madde, sigara ve alkol akla geliyordu. Ancak şimdi de toplum olarak gelişmişlik düzeyin getirmiş olduğu bir nokta olan teknoloji bağımlılığına yakalanıyoruz. Maalesef 7’den 70’ toplumumuzun büyük bir kısmı vaktini elindeki akıllı telefonlarla harcıyor. Bu noktada MAFOD’ un bu girişimi son derece anlamlı olmuştur. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Şehzadeler Belediyemizin destekleri ile böyle bir yerin açılması çok güzel ve anlamlı olmuştur. Buradan her kesimden her yaştan insanlarımız faydalanabiliyor. Gelen vatandaşlarımız bir yandan derneğimizin ikramı olan çaylarını yudumlarken diğer yandan kitaplarını okuyabilecek ve fotoğrafları inceleyebilecekler. Bu nedenle böylesine güzel bir yerin açılmasına ön ayak olan değerli Başkanımız Nazmi hocamıza ve tüm ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim