Covid-19 kapsamında Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı başlıklı programda MÜSİAD Manisa Başkanı Abdurrahman Rüzgar;  ‘İlk kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Küçük ve Orta Ölçekli işletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı destekli program, binlerce gence iş kapısı açıyor. Program ile 75 bin mezuna iş fırsatı sunulması hedefleniyor. Mikro ve Küçük işletmelere Hızlı Destek Programı kapsamında faizsiz ve teminatsız her çalışan için 100 bin TL geri ödemeli destek verilmesi öngörülüyor. Bu kapsamda işletmelere de ciddi bir kolaylık sağlanıyor. Faizsiz olarak geri ödemeli her çalışan için 100 bin TL gibi bir rakamdan söz ediyoruz. İstihdamı güçlendirecek bu girişim, üretim ve yatırım normlarıyla birleştiğinde ekonomiye doğrudan olumlu yönde etki edecektir” dedi. 
KOSGEB İl Müdürü Oğuz Kılınç, Teşvik ve Destekler ile ilgili KOSGEB olarak, iş dünyası ile her zaman temaslarının devam ettiğini, KOSGEB’in birçok teşvik ve destek programı olduğunu ve bunlarla ilgili her zaman yapılması gereken her hususta iş dünyasının yanında olduklarını ifade ederek, MÜSİAD Manisa başkanı Abdurrahman Rüzgar’a iş dünyası ile biraraya gelmelerine vesile olan bu ortamın tesisi ve program için teşekkür etti.
MÜSİAD Manisa Başkanı Abdurrahman Rüzgar; KOSGEB İl Müdürü Oğuz Kılınç’ a üyelerine yönelik yapmış oldukları bu organizasyona katkıları için teşekkür ederek, ‘ MÜSİAD Manisa üyelerimizle birlikte üstümüze düşen sorumluluğu yerine getireceğiz.’ şeklinde konuştu.
Rüzgar, KOSGEB İl Müdürü Oğuz Kılınç’ a hediye takdim ederek, hatıra fotoğrafı ile programın kapanışı yapıldı.

Editör: TE Bilişim