Bine yakın üyenin oy kullanacağı seçim öncesinde konuşan Başkan adayı İbrahim Elden “Kuralların ve kurulların işletilmesi için yönetime talibiz. Şeffaf ve katılımcı bir oda yönetimi vaat ediyoruz” diye konuştu.
 
Manisa’da Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler hafta sonu seçime gidiyor. Uğur Hasacar ile birlikte Başkanlık için yarışacak olan Başkan Adayı İbrahim Elden seçim öncesi açıklamalarda bulundu. Pazar günü oda binasında yapılacak seçimler öncesinde konuşan  İbrahim Elden, meslektaşlarının sorunlarına ‘Çözüm’ amaçlı talip olduklarını söyledi.
Seçimler öncesinde konuşan Elden meslek ve meslektaşları için göreve talip olduklarını ifade etti. Elden şöyle konuştu; “Bizim en önemli önceliğimiz “Kuralların ve kurulların işletilmesidir. Şeffaf ve katılımcı bir oda yönetimi vaat ediyoruz. Seçim çalışmalarımızı da bu doğrultuda yaptık. Odamızı Manisa ile bütünleşebilen bir hale getireceğiz. Göreve gelirsek 3568 sayılı kanunun kabul edilişinin yıldönümü sebebiyle her yıl 13 Haziran tarihinde bir etkinlik yapmayı planlıyoruz”
Manisa Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odasını sosyal bir oda yapmak için gayret içinde olacaklarını ifade eden Başkan Adayı İbrahim Elden, “Meslektaşlarımızın bir çok sorunu var. Bunları biliyoruz. Seçim çalışmalarımız boyunca notlarımızı aldık, çalışmalarımızı buna göre yaptık. Biz meslektaşlarımızın iş yükünü hafifletmek için çalışacağız. Bunun yanı sıra sosyal bir oda vaat ediyoruz. Deneyimli ekibimizle sadece Manisa Merkez değil, ilçelerdeki meslektaşlarımızın da dertlerine derman olmak amacındayız. Çeşitli turnuvalar, yarışmalar ve etkinliklerle faal bir oda yönetimi olacağız” diye konuştu.
KİMSENİN GÜDÜMÜNDE DEĞİLİZ
Başkan adayı İbrahim Elden yola çıkarken kimseden icazet almadıklarını, kimsenin güdümünde hareket etmediklerini, sadece hizmet etmek ve meslektaşlarının sorunlarını çözmek amaçlı yola çıktıklarını ifade ederek, “Biz kararlarımızı istişare kültürü içinde alacağız. Çözüm grubu olarak çıktığımız yol vesayetçi anlayışı reddeder. Ben meslektaşlarımızdan sorunların çözümü için destek istiyorum. Sonuç ne olursa olsun odamızın ve meslektaşlarımızın kazanacağı bir seçim olacak” dedi.
 

Editör: TE Bilişim