MHP Grup Başkan Vekili Erkan AKÇAY, “İP’in tek özelliği MHP’ye ve Liderimiz Devlet Bahçeli’ye düşman olmasıdır. Kuruluş amacı da budur. İP sözcüsü Lütfü Türkkan İpten bahsetmiş. İP partisi kurup da ip’ten bahsetmek çok komik! Bir de İP’in ucu nerde, kimde ona bakmalı!” dedi.
“İP KİMLİKSİZ BİR KUMPANYADIR”
Siyasi ilke ve erdemleri olmayan İYİ Parti’nin kimliksiz bir kumpanya olduğunu söyleyen MHP’li AKÇAY, “ Sırf MHP ile uğraşsın diye kurulan ve CHP’nin paçasına yapışan İP; HDP’ye yancılık yapmakta, FETÖ’nün yörüngesinde hareket etmektedir. İP kimliksiz bir kumpanyadır. İP maddenin gaz halidir. Boşuna dememişler dönekler Ortodokstur diye. Dönekler bütün husumetlerini ayrıldıkları yere yöneltirler. Siyasi ilke ve erdemleri yoktur.  Her kalıba girerler, her tarakta bezleri vardır.” dedi.
“İP’İN TEK MESAFESİ MHP İLE”
İYİ Parti ile FETÖ, PKK, HDP ve CHP arasındaki işbirliğine değinen MHP’li Akçay, “Bir zamanlar CHP’yi HDP ile işbirliği yapmakla suçlayan İP sözcüsü şimdi kendi partisi FETÖ, PKK, HDP ve CHP ile işbirliği yaparken sessiz kalmaktadır. Devlet FETÖ terör örgütüyle mücadele ederken “Bank Asya'da mevduat hesabı açın.” şeklinde çağrı yapan, üniversitedeki ülkücülere ve polislere saldıran terör örgütü yandaşını hastanede ziyaret eden İP sözcüsü terör örgütü ile araya mesafe koymaktan bahsetmektedir. Sen kalk ülkücü öğrencilere saldıranları ziyaret et, FETÖ bankası önünde hesap açma kuyruğuna gir, FETÖ elebaşısını eli ayağı öpülecek mertebede gör, sonrada mesafeden bahset. Sizin tek mesafeniz MHP ile.” dedi.  
 
                                                                                        
 
 
 

Editör: TE Bilişim