Etkinliğe Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, eşi Nur Çaykara, Şehzadeler İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Esin Ağırkaya ve aileler katıldı. 
6 yıldır esnaflık yaptığını ifade eden Şeyda Güngör, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyayı şereflendirdiği Mevlid-i Nebi’nin yıl dönümünde ihtiyaç sahibi 3 çocuğumuza yardımda bulunmak istedik. Aynı zamanda yaptığımız yardımlarını birini Peygamber Efendimiz adına gerçekleştirmekten dolayı da mutluyum” dedi. 
Yardım etkinliğine katılan ve bu yardımların günümüzde de devam etmesi gerektiğini belirten Nur Çaykara, “Gün grubumuzda arkadaşlarımızın yaptığı hepimizin hayırsever arkadaşlarımızın kumbaramız oldu. Kumbaramızı açtık, ailemize veriyoruz. Özellikle yetim ve öksüzler için kumbaramızı koyduk. Bu günümüzde devam etsin ki bu hayır işlerinde yarışalım inşallah” şeklinde konuştu.
Şehzadeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Esin Ağırkaya ise “Miniza giyimin sahibi hanımefendi 3 öksüz yetim ailemize 2-6 yaş arası kıyafet yardımında bulunmak istediğini söyledi. Biz de kabul ettik, ailelerimizle buluşturduk. Sayın Kaymakam ve değerli eşi önderliğinde. Geldik burada ailelerimizle birlikte onların mutluluğunu paylaştık. Ayrıca hanımefendinin başkanlığında yürütülen bizim kadınlar günümüz var, orada bir hayır kumbaramız var. O hayır kumbaramızda biriken meblağı bu arkadaşlarımıza takdim ettik, iyi günlerde kullansınlar”  ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim