Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun doğusunun yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların, Doğu Anadolu’nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum ve Ağrı çevreleri ile Balıkesir ve Bursa'nın kuzey kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu'nun güneyi ile Güneydoğu Anadolu’da toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

Manisa'nın ilçelerinde 23 Nisan coşkusu Manisa'nın ilçelerinde 23 Nisan coşkusu

Ege Bölgesinde havanın çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Manisa'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji’den alınan bilgilere göre Manisa’da bugün havanın yağmurlu geçmesi bekleniyor. Yağmurlu hava Manisa’da yarında etkisini gösterecek. Perşembe, Cuma, Cumartesi ise havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı ise 5 günlük hava tahminine göre 12 ila 23 dereceler arasında değişecek.

Manisa için 5 günlük hava tahmini

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Yağmurlu, sıcaklık 12°. Yarın için Manisa hava durumu Yağmurlu, sıcaklık 17°. 13 Nisan 2023 Perşembe Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 22°. 14 Nisan 2023 Cuma Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 23°. 15 Nisan 2023 Cumartesi Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 21°.

Editör: Ali Gözen