Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı bu yıl 27. kez Manisalılarla buluştu. Türkiye’nin her yerinden katılımcısı olan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından desteklenen fuar, Manisa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde SNS Fuarcılık tarafından organize ediliyor. Fuarda; beyaz eşya, mobilya, hazır mutfak, çelik kapı, dekorasyon, gıda, yapı, iletişim, bilişim gibi birçok sektörden firma yer alıyor.

FUAR BÜYÜK BİR TİTİZLİKLE ORGANİZE EDİLDİ

Sağlık Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığınca belirlenen Covid-19 tedbirlerinin uygulandığı fuara maskeyle giriş yapılabiliyor. Stantların dizaynı sosyal mesafe ölçülerine göre ayarlandı. Ziyaretçilerin sosyal mesafe kuralına uymaları sağlanırken, hijyen koşulları da titizlikle uygulanıyor.
Çeşitli noktalara dezenfektan cihazları yerleştirilirken, fuar süresince stantlar ve ortak kullanım alanları sıklıkla ilaçlanıyor. Manisalıların güvenle gezip alışveriş yapabilmeleri için tüm koşulların sağlandı.
 

SON GÜNE ÖZEL İNDİRİMLER!

Fuarın son gününde birçok kategoride çeşitli indirimler uygulanıyor.

Manisa Mesir Fuarı, Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'nde 13 Eylül Pazar günü saat 23.30'a kadar ziyaretçilere açık olacak.

Editör: TE Bilişim