Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı bu yıl 27. kez Manisalılarla buluştu. Türkiye’nin her yerinden katılımcısı olan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından desteklenen fuar, Manisa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde SNS Fuarcılık tarafından organize ediliyor. Fuarda; beyaz eşya, mobilya, hazır mutfak, çelik kapı, dekorasyon, gıda, yapı, iletişim, bilişim gibi birçok sektörden firma yer alıyor. Sağlık Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı’nca belirlenen Covid-19 tedbirlerinin uygulandığı fuara maskeyle giriş yapılabiliyor. Stantların dizaynı sosyal mesafe ölçülerine göre ayarlandı.  Ziyaretçilerin sosyal mesafe kuralına uymaları sağlanırken, hijyen koşulları da titizlikle uygulanıyor.

"Manisa Mesir Fuarı'nın gezilmesi kesinlikle şart"

Fuarda kurdukları stantla Manisalılarla buluşan Kalbim Çiçek Organizasyon, çeşitli hizmetlerle evlilik hazırlığı yapan gençlere birçok alanda destek oluyor. Fuara katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Ötügen, "Manisa Mesir Fuarı'nın gezilmesi kesinlikle şart. Herkesi Manisa fuarına bekliyoruz. Bizim haricimizde de çok sayıda firma var onların da görülmesini isteriz. Bugün fuarımızı açtık. Örneklerimizi, yaptığımız işleri gösteriyoruz. Bugünlere geldiğimiz için Manisa halkına çok teşekkür ediyoruz. Hizmetlerimize devam edeceğiz. Hizmet etmeyi çok seviyoruz" dedi.


Birçok alanda hizmet veriyor

Şehzadeler ilçesi Akıncılar Mahallesi Erler Caddesi'nde şubeleri olduğunu söyleyen Cem Ötügen, 24 yıldan beridir hizmet sektörde olduğunu, iş yerlerinin ise 12 yıldan beridir hizmet verdiğini kaydetti.

Ötügen, "Hizmet sektörümüz çiçekçilikle başladı. Taleplerden dolayı çiçeğin yanına organizasyonu da ekledik. Gerçekten işimizi iyi yaptığımız için talep oldu. Gençlerimizin düğünlerini, nişanlarını kınalarını; küçük çocuklarımızın sünnetini, doğum günlerine, hepsine hizmet veriyoruz. Kalbim Organizasyon olarak bunun yanına düğün salonu, kahvaltı salonu, restoran ekledik. Hiçbir eksiği geride bırakmadık" dedi.

"Gençlerin mutlululuğunu gördüğümüzde daha mutlu oluyoruz"

"Bir gencimiz bize geldiğinde sevgilisine bir gül almaktan başlıyor, daha sonra kız isteme çiçeği-çikolatası, söz, nişan, düğünlerini yapıyoruz. Bir müşterimiz yanımıza geldiğinde bütün işlerini dört dörtlük halledip bütün hayatı boyunca mutlu bir adımı bizimle birlikte atmış oluyor. Para bir yana, gençlerin mutlululuğunu gördüğümüzde daha mutlu oluyoruz. Bugüne kadar bize güvenen tüm müşterilerimize teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Hijyen kurallarına uyuluyor

"Her şeyin başı sağlık" diyen Ötügen, koronavirüs pandemisi nedeniyle tüm tedbir aldıklarını ve bu süreçte çalışma alanlarını sık sık dezenfekte ettiklerini dile getirdi.

Mesir Fuarı pazar gününe kadar açık olacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'nde devam eden fuar, 13 Eylül Pazar gününe kadar hafta içi 11.00-23.30 hafta sonu 10.00-23.30 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Editör: TE Bilişim