HABER:SERKAN ÖZCAN
Olay 2 yıl önce Manisa’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Almanya’da yaşayan Nazan W. 2018 yılında yaz tatili için Almanya’dan Manisa’ya geldiği sırada M. K, isimli kişi tarafından ve daha sonra başka kişiler tarafından dolandırıldığını iddia etti.
Almanya’dan gelen Nazan W. "Benim hayvan sever birisi olduğumu bilen M.K isimli şahıs kediler için barınak yapacağını ve biraz katkıda bulunmamı istedi. Bende kedilere yaşam alanı yapsın diye 2018 yılında elden olarak 250 bin lira para verdim. Bir yıl sonra tekrar Almanya’dan Manisa’ya izine geldiğimde   M.K isimli şahıs kediler için yaşam alanı yapmadığı gördüm ve bir türlü kendisine ulaşamadığım için savcılığa gittim şikayetçi oldum’’ dedi.

2019 yılında Manisa’ya gelen Nazan W. Yine hayvan sever bir veteriner hekimle tanışan Nazan W. Şöyle anlattı: 

"Kendilerini veteriner hekim olarak tanıtan Y.E ve karısı olduğu iddia edilen G K. ile tanıştım. Başımdan geçenleri anlattım ve M.K isimli şahıs tarafından dolandırıldığımı söyledim. Bunun üzerine Y.E. bana yardımcı olacağını söyledi. Y.E 250 bin lira paramı geri alabilmemiz avukat tutacağını söyledi. Bende  avukat masrafları için parça parça dosya masrafı olarak 100 bin lira para istedi. Bende istenilen parayı verdim. Telefonlarıma cevap alamayınca yine dolandırıldığımı anlayıp gidip polise şikayetçi oldum."

Editör: TE Bilişim