Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı Personeli Manisa Vergi Dairesi Başkan Vekilliğinden Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanlığına atanan Manisa Vergi Dairesi Başkan Vekili Ramazan Yaşar’a veda yemeği düzenledi.  

Programda emeği geçen herkese teşekkür eden Manisa Vergi Dairesi Başkan Vekili Ramazan Yaşar son Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanlığına görevlendirilmesinin yapıldığını kaydederek, “2016 yılının Mayıs ayında Manisa Vergi Dairesinde görevime başladım. 4 yılı aşkın süredir görevimize devam ediyoruz. Bu süre zarfında çok önemli, huzurlu çalışmalarımız olduğumuz gibi çok zorlu ve sıkıntılı dönemleri de başarıyla atlattık. Bu dönemleri başta saygıdeğer grup müdürlerimiz, müdürlerimiz ve değerli mesai arkadaşlarımızla çok, güzel, fedakar ve gayretli çalışmalarımızla sağlıklı bir şekilde atlattık. Bundan dolayı tüm mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Manisa Vergi Dairesi Başkanlığında görev yaptığı 4,5 yıl zarfında Maliye’nin geçmişten gelen gelenek, görenek, kültür ve çalışma ahlak, disiplinini yerine getirdiklerini diğer yandan da Gelir İdaresi Başkanlığıyla devam eden yeni vizyon ve misyonla başarılı hizmetleri sunduklarını kaydeden Yaşar, “Tüm bu çalışmalarımız ve gayretlerimizle Manisa’da hoş bir seda bıraktığımıza inanıyorum. Manisa’da gördüğüm yakınlık, arkadaşlık, dostluk ve işbirliğini hiçbir zaman unutmayacağım. Tüm mesai arkadaşlarımın gönlümde ayrı bir yeri var. Bu vesileyle tayin dönemlerinde beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve desteğini gösteren başta sevgili eşime, çalışmalarımda beni destekleyen, işbirliği içerisinde uyumlu çalışma gösterdiğimiz tüm mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Konuşmanın ardından Manisa Vergi Dairesi Grup Müdürleri Hayrettin Çiçek, Mehmet Uslu, Ruhi Petek, Mustafa Yürekli’nin günün anısına ve önemine binaen Manisa Vergi Dairesi Başkan Vekili Ramazan Yaşar’a el dokuması Manisa Demirci halısı, plaket ve Manisa Vergi Dairesi personellerinin isimlerinin yazılı olduğu Maliye spor formasını hediye edildi. Program çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu. 


 

Editör: TE Bilişim