Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı bu yıl 28. kez Manisalılarla buluşuyor. Türkiye’nin her yerinden katılımcısı olan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından desteklenen fuar, Manisa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde SNS Fuarcılık tarafından organize ediliyor. Fuarda beyaz eşya, mobilya, hazır mutfak, çelik kapı, dekorasyon, gıda, yapı, iletişim, bilişim gibi birçok sektörden bir çok firma yer alacak. Covid 19 tedbirleri kapsamında SNS Fuarcılık tarafından büyük bir titizlikle organize edilen fuara maskesiz giriş yapılmayacak. Maske, mesafe ve hijyen kuralları uygulanacak. Ayrıca ziyaretçilerin sosyal mesafe kuralına uyması sağlanacak. Çeşitli noktalara dezenfektan cihazları yerleştirilecek. Fuar boyunca stantlar ve ortak kullanım alanları sık sık dezenfekte edilerek katılımcıların fuarı sağlıklı bir ortamda gezmeleri sağlanacak. Bu yıl da fuara katılan firmalar, fuara özel birçok kampanya gerçekleştirecek. Fuar Merkezi’nin eğlence ve etkinlik alanlarında ise çeşitli aktiviteler düzenlenecek. 

ÇEYREK ASIRI AŞAN FUAR, ÇİÇEK FESTİVALİ'YLE RENKLENECEK 

Mesir Fuarı ile birlikte bu yıl 3. kez gerçekleşecek olan Çiçek Festivali de fuara renk katacak. Manisa Çiçek Festivali, uzun zamandan beri evlerinden çıkamayan Manisalılara nefes aldıracak. Çiçek Festivali’nde Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden getirilecek olan birbirinden renkli bitki ve çiçek çeşidi Manisalıların beğenisine sunulacak. Fidan ve fide çeşitlerinin yanı sıra tohum, saksı ve bahçe mobilyaları da festivalde yer alacak. Türkiye’nin dört bir yanından bin bir çeşit çiçek, bitki, fide ve fidan, üreticiden tüketiciye çok uygun fiyatlarla Manisalıların ayağına gelecek.

Fuar ve festivalin bir arada düzenlemenin heyecanını yaşadıklarını belirten SNS Fuarcılık Genel Müdürü Didem Simsaroğlu, 28 yıldır kesintisiz düzenlenen fuarın çeyrek asrı geride bıraktığına dikkat çekti. Simsaroğlu, “Bunun heyecanı ve gururunu yaşıyoruz. Mesir festivalimizin vazgeçilmez bir parçası haline gelen Türkiye’nin sayılı fuarlarından biri olan fuarımızın geçmiş yıllarına baktığımızda ziyaretçi rekorlarına imza attığını görüyoruz. Covid 19 pandemisi nedeniyle ertelenen fuarımız Ticaret Bakanlığı ile TOBB'un belirlediği kriterlerle Manisalıların ziyaretine açılacak. Sağlık konusunda her türlü tedbiri titizlikle alıyoruz. Fuarımızda yer almak isteyen tüm sektör temsilcilerini doğru yerde ve doğru zamanda tanıtım yapma şansını yakalamaları için bizlerle irtibata geçebilirler. 28. yılın getirdiği heyecan ve coşkuya tüm Manisalıların ortak olmasını temenni ederiz. Bu yıl ayrıca 3.'sü yapılacak olan Manisa Çiçek Festivali'miz de Mesir Fuarı ile aynı anda Fuar Merkezi'nde yapılacak. Fuar ve festivali bir arada gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

ERTELENDİ (YENİ TARİH 22 HAZİRAN)

Fuar ve festival ertelendi. Yeni tarih belli oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'nde, 22 Haziran Salı günü başlayacak Mesir Fuarı ile Çiçek Festivali, 27 Haziran Pazar gününe kadar sabah 10.00'dan akşam saatlerine kadar ziyarete açık olacak.

Editör: TE Bilişim