Manisa Hemşeri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş, Ermenistan’ın Azerbaycan’a gerçekleştirdikleri saldırıyı protesto ettiklerini açıkladı. Güneş, “    Bizim kalbimiz açıkça Azerbaycan için atmaktadır. Azerbaycan’ın acısı acımız, Azerbaycan’ın üzüntüsü üzüntümüzdür.  Dünyanın her tarafında Türk milleti haksızlığa karşı direnecektir. Verilmese gereken dersi her yerde verecektir. Allah nasip ederse Azerbaycan yıllar sonda Dağlık Karabağ’ı güzel bir fethiyle aldıktan sonra huzura erecektir. Karabağlı kardeşlerimiz, Azerbaycanlı kardeşlerimiz huzura ererse Türkiye huzura erer. Azerbaycan halkına yapılan saldırıları görüyoruz. Bunlar bizi çok üzüyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanıyla, hükümetiyle, milletiyle Azerbaycan’ın yanındadır” dedi. 
14 hemşeri derneğinin Manisa’da yaklaşık 200 bin nüfusa sahip olduğunu belirten Güneş, Azerbaycan halkının yanında olduklarını, Ermeni zalimini şiddetle kınadıklarını söyledi ve en ağır ders verilene kadar bu savaşın süreceğini vurguladı. 
Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yalçın Taşdemir ise, hemşeri kültürleri dernek başkanlarına Azerbaycan’a verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim