Manisa Hemşeri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş, “Manisa Hemşeri Kültürleri Derneği olarak Kağızman Derneği’nde başkanımız Aziz Bulut’un misafiri olduk. Manisa Hemşeri Kültürleri Dayanışma Derneğimiz 14 kıymetli dernekten oluşuyor.  Bu 14 derneğimizin oluşturduğu nüfus oranı 150 bin nüfusun üzerindedir” dedi. 
Toplantının ana konusunun pandemi olduğunu belirten Güneş, “Ülke olarak çok ciddi bir süreçten geçiyoruz. Pandemi ülkemizi ve dünyayı tehdit etmeye devam ediyor. Bende mesleğim gereği sağlıkçı ve hekim olduğum için özellikle bu konunun üzerinde duruyorum. Maske ve sosyal mesafeye dikkat ediyoruz. Binlerce kişiyi kapsayan Hemşeri Kültürleri Dayanışma Derneğimizin insanlarına, hemşerilerimize şunu ifade etmek istiyorum. Lütfen maskenizi takın.  Maske takarken sıkıntı yaşasak ta ama maske sevdiklerimizle birlikte olmanın ana noktasıdır. Temizli, el hijyeni hayatımızın idame edilmesi noktasında çok önemlidir. Bütün bu konuları başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, bakanlarımız sürekli ele alıyor” diye konuştu. 
Dernek olarak toplumun problemlerini ilk etapta ele alan ve bu problemlerle ilgili fikirleri ortaya koyduklarını açıklayan Güneş, pandemi salgınıyla mücadele konusunda üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi. Kağızman ve Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Aziz Bulut, bu toplantıya ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Editör: TE Bilişim