Toplantıya Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği’nde bir dönem başkanlık görevini yürüten İsa Özdemir de katıldı. Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı Ragıp Güneş, derneğin her ay gündemini alarak rutin toplantısını yaptığını ifade ederek, “Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneğimiz 13 Ekim 2016 yılında kuruldu. Kurulduğu tarihten bu yana buradaki arkadaşlık, dostluk, güzellik yaşamaya devam ediyor. Bunun en güzel örneklerinden biri de İsa Özdemir başkanımız. İsa başkanımızla çok güzel günlerimiz geçti. Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği olarak temel düsturumuz Manisa’nın sorunlarıyla sorumlu olmak, Manisalıların acılarıyla acılanmak, Manisalıların sevgileriyle sevgilenmek ve onlara elimizden gelen katkı vermek istiyoruz. Alınan kararların önümüzdeki döneme hayırlı olmasını temenni ediyorum. Manisa halkının, Manisa esnafının yardıma, sevgiye ihtiyacı olduğu kanaatindeyiz. Manisa’da yaşıyorsak sorunlar, sevinçler bizi ilgilendirir. Bundan sonra yolumuz açık olacak” dedi. 
Güneş, Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği’nde gerçekleşen kongrede bir dönem sonra yeniden başkanlığa seçilen Çelebi Aslan ile, Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’nin yeni başkanı Orhan Dalbudak ve ekibini tebrik etti. Güneş, aynı zamanda derneğe her zaman destek olan ve Hemşehri Kültürleri Derneği’nin önemli bir hazinesi olan Ardahanlılar Derneği başkanlığı yapmış olan Yılmaz Ünal’a katkılarından dolayı teşekkür etti. Güneş, Manisa’ya hizmet etmek için yola çıktıklarını söyledi. 
Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği’nde bir dönem başkanlık İsa Özdemir ise, “Burada kendi evimdeyim. 1 dönemde başkanlığını yaptım. Manisa için neler yaparız düşüncesi içerisinde olduk. Hemşehri dernekleri yıllardır Manisa’da hizmet veriyor. Hepimiz Manisa için ne tür projeler üretebiliriz onun için yaşıyoruz. Biriz, beraberiz” diye konuştu. Hemşehri dernekleri başkanları Ragıp Güneş’in 62. yaşını pastayla kutladı.

Editör: TE Bilişim