Kültür Merkezi’nde gerçekleşen genel kurulda 16 yıldır başkanlık yapan Bahattin Akyüz ile Ahmet Emre Kurt yarıştı.  Karma bir oda olan Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Esnaf Odası’nda 200’den meslek bulunuyor.  Divan Başkanlığını Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter,  başkanvekilliğini ise Manisa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül yaptı. Odanın ilk başkanı olan İbrahim Taban da divanda yer aldı.
Açılış konuşmasını yapan Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Bahattin Akyüz, genel kurulun esnaflara, Manisa’ya hayırlar getirmesini temenni etti. Başkan Adayı Emre Kurt da bir konuşma yaparak odaya hizmet eden herkese teşekkür etti. Divan Başkanı Hasan Geriter, odanın ilk kurucu başkanı İbrahim Taban’ı başkan adaylarının arasına alarak desteklerinden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından seçime geçildi. 6 sandıkta oy verme işlemi gerçekleşti.  880 üye oy kullanırken, 868 oy geçerli sayıldı. Bahattin Akyüz 496 oyla yeniden başkan seçilirken, Emre Kurt ise 392 oy aldı. 
Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz’ün yönetim kurulunda Hüseyin Tavşanoğlu, Semra Kocabekirler, Saffet Mutlu, Murat Şorman, Hakan Uzun, Abdullah Taşgıran, Mehmet Ali Avcul ve Murat Özer, denetim kurulunda Adnan Özkan, Feza Tunçkan, Arzu sever yer aldı.

Editör: TE Bilişim