Manisa Eczacı Odası Başkanı Devrim Bali şu açıklamayı yaptı: "Manisa'da trafik isimli sosyal medya topluluğunda, ‘Manisa'da nöbetçi eczanelerin kapalı olduğu’ yönünde bir paylaşım yapılmış, yapılan paylaşım kısa süreli bir kaosa neden olmuş, halkımızda ilaç-eczacılık hizmetine ulaşamama yönünde bir korku yaratmıştır.
 
35 yıllık kurumsal yapısı ile Manisa Eczacı Odası ve Eczacılarımızın en büyük önceliği halkımıza kesintisiz ve nitelikli bir ilaç-eczacılık hizmeti sunmaktır.
Merkeze insanı koyan, insan sağlığını her şeyin üzerinde tutan bir mesleğin mensupları olarak, onlarca yıldır olduğu gibi bugün ve bundan sonrada aynı anlayışla halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.
Manisa İl genelinde her gece 23 eczane, tatil günleri yaklaşık 50 eczane ile onlarca yıldır 365 gün 24 saat esasına göre ilaç-eczacılık hizmeti bir gün bile aksatılmadan verilmektedir.
 
Hangi amaca hizmet ettiğini bilmediğimiz, halkımızda paniğe neden olan ve sadece takipçi sayısını ve popülaritenin arttırılması adına yapıldığını öngördüğümüz bu paylaşımı yapan sosyal medya sitesi hakkında suç duyurusunda bulunup, sürecin takipçisi olacağımızı Manisa Kamuoyu ile paylaşmak isteriz.”
 

Editör: TE Bilişim