Manisa'da lezzet ve eğlence dolu günler devam ediyor. Manisa’nın bu yıl ikincisine ev sahipliği yaptığı Yılbaşı, Hediyelik Eşya ve Gaziantep Tanıtım Günleri ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor. Birbirinden farklı hediyelik eşya Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde görücüye çıktı..

100’den fazla standın yer alacağı etkinlikte, Gaziantep’in yöresel lezzetleri Manisalılarla buluşuyor. Eşsiz lezzetiyle dünyaya ün salan Gaziantep mutfağı, baklavasından içli köftesine, katmerinden kuru dolmasına, fıstığından deli acısına kadar yöresel lezzetlerle Manisalıların damak tadına hitap ediyor. El işlemesi ürünler de fuar boyunca sergileniyor.

ÜCRETSİZ SİRK VE SIRA GECESİ
Etkinlik kapsamında Fuar Merkezi’nde hafta sonları ücretsiz sirk gösterileri düzenlenecek. Çocuklar için ayrıca oyun parkı kuruldu.

30-31 Aralık tarihlerinde Sanatçı Özkan Yılmaz'ın katılımıyla Fuar Merkezi'nde yöresel ezgiler seslendirilip sıra gecesi yapılacak.
"MANİSALILARIN İLGİSİ BİZİ MEMNUN ETTİ"
Manisalıların yoğun talepleri doğrultusunda Gaziantep Tanıtım Günlerini yeniden düzenlediklerini söyleyen Türkiye Gaziantepliler Dernekleri Konfederasyonu Başkanı Hasan Özaygut, "Gaziantep'i Manisa'ya getirmek geleneksel hale geldi. Bunu yılbaşına denk getiriyoruz. Hem yılbaşı etkinliğini hem de Gaziantep yöresel lezzetlerini Manisalılarla buluşturuyoruz. SNS Fuarcılık ile yapıyoruz. Arkadaşlar kendi işlerinde profesyonel bir ekip. Tüm Türkiye'nin geneline tanıtıyoruz. Gaziantep'ten yaklaşık 60 esnafımız bulunuyor Fuar Merkezi'nde. Baharatından tutun kuru yemişine, yemeğinden kebabına her şeyi var. Tüm Manisa halkını 3 Aralık'a kadar Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Fuar Merkezi'ne bekliyoruz."
Yılbaşı, Hediyelik Eşya ve Gaziantep Tanıtım Günleri, 31 Aralık Pazar gününe kadar 11.00 ile 22.00 saatleri arasında ziyaretçileri açık olacak.

Editör: TE Bilişim