HABER: SERKAN ÖZCAN
Olay Yunusemre İlçesi Eski Muradiye yolu civarlarında bulunan bir bağ evinde yaşandı. İddia’ya göre geçtiğimiz günlerde kimsesizler yurdunda kalan 14 yaşlarında olan iki küçük kız yurttan izinsiz olarak dışarı çıktılar. Bir sosyal paylaşım sitesinde tanıştıkları 20 yaşlarında olan genç adamın yanına giden iki küçük kız geceyi F.T (20)  isimli şahısla geçirdiler. 
METRUK BAĞ EVİNDE CİNSEL İSTİSMAR İDDİASI 
Geceyi beraber geçiren küçük kızlar ile genç adam gecenin ilerleyen saatlerinde iddiaya göre küçük kızlardan birine cinsel istismarda bulundu. Olay, kızın arkadaşının yaşadıklarını gidip kurumdaki görevlilere anlatması sonucu ortaya çıktı. Görevlilerin küçük kızı dinlemesinin ardından durumu Manisa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğüne bildirildi. Kurum çalışanları ile küçük kız polis merkezine giderek polis ekiplerine her şeyi tek tek anlattı.
Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen F.T (20) gözaltına alındı. Gözaltına alınan F.T Manisa Devlet Hastanesinde sağlık raporlarının alınmasının ardından ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Küçük kızın ailesinin de şikayetçi olduğu öğrenidli.  
Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.





Editör: TE Bilişim