Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre yurt genelinde hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Yurdun batı ve güney kıyılarında mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusu ile Kastamonu, Karabük, Sinop, Ordu, Giresun, Tokat, Kayseri, Sivas, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

Ege'de faciadan dönüldü! Hemzemin geçitte mahsur kalan tıra tren çarptı Ege'de faciadan dönüldü! Hemzemin geçitte mahsur kalan tıra tren çarptı

Ege bölgesinde havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

Manisa'da hafta sonu havanın parçalı ve az bulutlu olması bekleniyor. Hava sıcaklığının ise 16 ile 17 derece arasında olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürülüğü'nden  Manisa için 5 günlük hava tahmini: 

Editör: TE Bilişim