Yunusemre Belediyesi’nin hizmet ve gönül seferberliği kapsamında güzel çalışmalara imza attığını ve bu çalışmalardan birinin de 7-14 yaş arası çocuklara berber ve kuaför desteğinin verildiğini açıklayan Başkan Bartu, “Üyelerimiz bize telefon etti. Böyle bir çalışma olduğunu söyledi. Hemen bu konuda bilgi almak amacıyla Yunusemre Belediyesi’ni aradım. Zabıta Müdürümüzü ile yaptığımız görüşmede Sosyal İşler Müdürlüğü’ne faydalanmak isteyenler berber ve kuaförlerin kaşelerini alıp gidip müracaatı yapabileceğini ifade ettiler. Bizde bu konuda üyelerimizi bilgilendirdik. Güzel bir çalışma. Tabi ki neden derseniz.  Okula giden çocuklarda tıraş olan var, olamayanlar var. Durumu iyi olmayanlar var. Eskiden biz oda olarak Altın Makas Projesini hayata geçirmiştik. Okullarda gariban çocuklarımızın berber ve kuaförlere gidip bakım yapmalarını sağlamıştık. Yunusemre Belediye’mizin böyle bir çalışma içerisinde olması bizleri mutlu etti. Berber ve kuaförlere destek olmuş oldu. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi. 
100’e yakın berber ve kuaförün bu çalışma için başvurduğunu ve çalışmalara başladığını belirten Bartu,  belediyenin güzel bir çalışmaya imza attığını açıkladı.

Ücretsiz tıraş

Yunusemre Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Çocuklarımız için ücretsiz berber hizmeti başlıyor. 7-14 yaşındaki çocuklarımıza anlaşmalı berberlerimizde her ay tıraş olma imkanı sunuyoruz. Yunusemre’de sen ben yok, biz varız. Her zaman biriz, beraberiz" ifadelerine yer verilmişti.

Editör: TE Bilişim