LÖSEV Kurban Bayramı’nda yapılan vekâleten kurban bağışları sayesinde 81 ilde, 12 ay boyunca hastalara ve onların ihtiyaç sahibi ailelerine kırmızı et ve et ürünleri desteğini ara vermeden sürdürüyor. Manisa il merkezinde gerçekleştirilen kırmızı et yardımıyla, kanser hastalarının beslenmesindeki en önemli kaynak olan protein ailelere sunuldu. Araştırmalar kansere yönelik iyileşmeyi sağlayacak fonksiyonların pek çoğu için proteinin önemini ortaya koyarken, yetersiz protein alımı hastalığın iyileşmesini yavaşlatıyor ve enfeksiyonlara karşı vücut direncini azaltıyor. 
“Destekler 81 ilde sürecek”
Etkinlikte ailelerle buluşan LÖSEV İzmir Sosyal Hizmetler Koodinatörü Julüde Arifoğlu, “Bugün burada Manisa’da yaşayan ailelerimizle birlikteyiz. Yaşanan pandemi süreci ile bağışıklıklarına daha fazla dikkat etmeleri gereken hastalarımızın kırmızı et- protein ihtiyaçlarını gidermek için ailelerimize kırmızı et yardımlarımızı iletiyoruz. Kurban Bayramı’nda LÖSEV’e yapılan kurban bağışlarıyla 12 ay boyunca desteklerimiz 81 ilde kesintisiz olarak sürüyor” diye konuştu.
LÖSEV’in et desteğinden her yıl on binlerce hasta ve yakının faydalandığı kaydedilirken, aileler vakumlu ambalajlarda taze et olarak ya da ‘LÖSEV Et Kart’ ile büyük marketlerden, hijyenik koşullarda, kaliteli kırmızı et ve et ürünlerine ulaşabiliyor.

Editör: TE Bilişim