Taylan Plaza’da düzenlenen iftara Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci, Yönetim Kurulu Sekreteri Hakan Yılmazbaş, Muhasip Üye Uğur Hasacar, Yönetim Kurulu üyeleri Göksel Altıntaş, Atilla Efendioğlu, Tankut Tansel, Mehmet Molan, Onur Taylan, Kadın Kolları Başkanı Fatma Nuran Nüfusçu, Genç Kızılay Manisa Başkanı Esra Karalı, Genç Kızılay MCBÜ Topluluk Başkanı Merve Tokmak, Türk Kızılay Yunusemre Şube Başkanı Serdar Sevim katıldı. 
Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci, iftara katılan basın mensuplarına teşekkür etti. 22 Şubata yapılan Türk Kızılayı Manisa Şubesinin genel kurulunda başkanlığa seçildiğini söyleyen Keresteci, Kızılay olarak yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlattı. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayında Türk Kızılayı’nın yükünün biraz daha arttığına dikkat çeken Keresteci, “Sadece coğrafyamızı, ilimizi, beldelerimizi, ilçelerimizi değil dünyadaki bütün mazlum coğrafyalara cevap vermeye gayret eden, cevap vermeye çalışan bir iyilik hareketiyiz. Şükürler olsun ki son yıllardaki istatistik veriler dünyanın en büyük iyilik hareketi olduğumuzu gösteriyor. 200’ün üzerindeki ülkede faaliyetlerimiz var. Tabi bu faaliyetleri organize eden genel merkezimiz. Bizlere düşende genel merkezimize destek olmak, bulunduğumuz lokasyonlarda da Kızılay faaliyetlerini eksik bir şekilde yerine getirmek. Buralarda Kızılay misyonunu üstlenerek eksiksiz bir şekilde görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi. 
Ramazan ayında Gıda kolisi bağışı almak üzere Magnesia AVM Migros’ta stant açtıklarını ifade eden Keresteci, “Manisa Kızılayı olarak Magnesia AVM Migros’tayız. Şehzadeler Kızılayı olarak Erler caddesindeki Pehlivanoğlu’nda, Yunusemre Kızılayı olarak 5 M Migros ve 45 Park AVM’deki Migros’ta stant açtık. Tüm Manisalıları bu stantlarımıza bekliyoruz. Burada hayırseverlerin, bağışçıların kabul ediyoruz. Bağışçılarımız istediği bağışları yapabilirler. Burada yaptığımız şudur. Buradaki bağışçıyla muhtaç olan kişilerin arasında köprü olmaktır. Biz ihtiyaç sahibini buluyoruz. Bağışçılarımızdan aldığımız bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim