MANİSA'nın Yunusemre ilçesinde yol denetimi yapan polis ve jandarma ekipleri, sürücülerin bayramlarını kutladı ve trafikte dikkatli seyahat etmeleri konusunda uyardı. Ayrıca araçlardaki çocuklara, 'Sürücü Seyahat Karnesi' dağıtıldı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü  ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yunusemre ilçesinde trafik denetimi yaptı.
 Jandarma ekipleri,  Manisa-Menemen yolu ile Manisa-İzmir karayolu Mevkii’nde denetim gerçekleştirdi.
 Denetimlerde sürücülere, bilgilendirme broşürü dağıtıldı. Jandarma ekipleri, araçlardaki çocuklara, İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan ve içerisinde uyulması gereken trafik kuralları hakkında cevaplanacak soruların yer aldığı 'Sürücü Seyahat Karnesi' dağıtıldı.
 Sürücü Seyahat Karnesi ayrıca jandarmanın sorumluluk bölgesindeki okullara da gönderildi.
Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu Yunusemre İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ahmet Erim ve İlçe Emniyet Müdürü Mesut Doğanda denetimleri takip etti.
'SÜRÜCÜLERİMİZİ İKAZ EDİYORUZ'
Denetimlerin vatandaşları bilgilendirme ve bilinçlendirme amacı taşıdığını vurgulayan Kaymakam Erdoğdu Biz burada öncelikle vatandaşımıza iyi dileklerimizi sunuyoruz. Ayrıca diğer güvenlik tedbirlerini kontrol ediyoruz. Sıkıntılı durumlar varsa, o konularda sürücülerimizi ikaz ediyoruz. Kaymakamlıkolarak, denetlemelerde bulunduk. Buradaki amacımız, vatandaşlarımızın bu tedbirlerin alındığını hissetmesidir. Ben şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum dedi.

Editör: TE Bilişim