Türkiye yangınlarla mücadele ederken ülkenin dört bir yanından yangın nedeniyle mağdur olan il ve ilçelere yardımlar gönderiliyor. 
Manisa Elektronik Teknisyenleri Esnaf Odası, geçtiğimiz gün bir kampanya başlatarak, yangın bölgesinde iletişimin daha sağlıklı sağlanması amacıyla yardım kolisi hazırladı. 
Oda Başkanı Mehmet Üzen, kolilerini alarak Yurtiçi Kargo Manisa şubesine gitti. Ücreti ödemeye hazırlanırken kargo görevlisi anlamlı bir cevap verdi. 
O an yaşananları sosyal medya hesabından paylaşan Mehmet Üzen şu ifadeleri kullandı:
"Bugün içimden gelen duyguları sizlerle paylaşmak istedim. Odamızın duyurusuna istinaden yangın bölgesinde canla başla görev yapan arkadaşlarımızın telefonlarının şarjlarının bitmemesi ve iletişimden mahrum kalmamaları için cep telefoncu üyelerimizin yaptığı yardım olan  powerbankları, şarj kablolarını ve kulaklıkları Marmaris Belediyesi'ne göndermek için Manisa Yurtiçi Kargo şubesine teslim etmeye gittim. Tam ücretini ödüyecektimki Yurtiçi Kargo çalışanı paketlenen kutuların adresinin Marmaris olduğunu görünce 'yardım kolileri mi' diye sordu ve 'evet, yardım kolileri' dedim. Beni şube müdürüne yönlendirdi. Şube müdürü 'yardım kolilerini ücretsiz taşıyoruz' dedi ve işte o an dedimki biz çok güzel bir coğrafyanın insanlarıyız. Dini, dili, ırkı, mezhebi farketmeksizin Anadolu’nun dört bir yanından ekmek parası için Manisa’ya gelmiş esnaflık yapan yardımda bulunan doğulusu batılısı kuzeylisi güneylisi nasıl ki Çanakkale’de 7 düvele karşı Çanakkaleyi geçirmedi ve aynı ruh böyle zor bir zamanda yine ortaya çıkıyor.
Yardımda bulunan tüm üyelerimize teşekkür ederim ve Yuriçi Kargo'yu da alkışlamadan da geçemeyeceğim. Teşekkürler Yurtiçi Kargo..."

Editör: TE Bilişim