Manisa Valisi Yaşar Karadeniz'in mesajı şöyle:

"Millet olarak bizi biz yapan en önemli unsur, sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapımızdır. 

Toplumun çekirdeği olan aile, toplumsal değerimizin yaşatıldığı, kültür ve geleneklerimizin nesilden nesile aktarıldığı en önemli sosyal yapıdır. Babalarımız da aile için saygı, sorumluluk ve güven sembolüdür.

Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde, şuurlu, kültürlü, öz değerlerine sahip, sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasında ve aile kurumumuzun yaşatılmasında hiç şüphesiz ki büyük rolü olan babalarımızdan alacağımız dersler, hayat boyu bize rehberlik edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, hayatı boyunca maddi ve manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden, çocuklarına karşı müşfik ve merhamet sahibi olan, tecrübeleri ile her zaman yol gösterici olan, tüm babaların “Babalar Gününü” kutluyor, aileleriyle sağlıklı, mutlu, uzun yıllar diliyorum."

Editör: TE Bilişim