İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, mülteciler için referandum çağrısı yaptı Eryılmaz, “Siyaset dilini makule indirmek çabamızdır. Siyasi rakiplerin ve partilerin bir birlerine kırıcı üslup ile yaklaşmasını istemiyoruz. Seçmenden de siyasilerin hizmetlerini, millete verdikleri seçim vaatlerini ve bu vaatleri tutup tutmadıkları ölçüleri ile değerlendirilmesini istiyoruz. Vatandaşların suni gündemlerden uzak durarak, gerçek gündemine sahip çıkılması gerektiğinin bilincindeyiz. İYİ Parti olarak bizler seçmeni, bir velinimet olarak görüyoruz. Seçmen bunun bilincinde olmalı. İktidar partisine oy vermiş seçmenin, kendisine verilmiş vaatleri ve bu vaatlerinin gerçekleşmediğinin hesabını zamanı geldiğinde soracağının inancındayız” diye konuştu. 

Eryılmaz, şöyle devam etti:

“Biliyoruz ki hiçbir Ak Parti seçmeni ülkemizde 10 yıldır 10 milyona yakın geçici mülteci şeklinde yaşayan ve Türk Milleti’nin yapısını değiştirmek adına büyük bir beka sorunu olan mültecilerin vatandaşımız olsun diyeceğini ve bunun için Ak Partiye oy verdiğini zannetmiyorum. Hiçbir Ak Parti seçmenin basiretsiz, liyakatsiz bakan ve yöneticiler atansın da ülkemiz ekonomik çöküntü içine girsin diye oy verdiğini sanmıyorum. Hiçbir Ak Parti seçmeninin 1 cumhurbaşkanına 13 uçak alınsın ama 783.000 metrekarelik memlekete 3 yangın uçağı kiralansın, ormanlar yansın diye oy verdiğini düşünmüyorum. İktidar seçmenin kıymetini bilemedi. Çok güveniyorsanız kendinize, milli iradeye soralım. Bakalım kalacaklar mı, gidecekler mi?” dedi. 

Eryılmaz, “Artık İyi Parti olarak bizlere ve genel başkanımıza atılan iftiraları atanların yüzüne vuracağız. Bizim genel başkanımız 7 yaşından bu yana 5 vakit namazını kılan, Vip hizmetle devletin parasıyla değil, olması gerektiği gibi bir vatandaş olarak diyanet hizmetiyle hacca giden Hacı Meral Akşener’dir. Birileri devleti, yargıyı  referandumlarla FETÖ terör örgütüne teslim ederken, ilçe ilçe, il il dolaşıp bu ihanet referandumlarında hayır demek için çalışan  milliyetçi Meral Akşener'dir” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim