İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Mesir Fuarı ve Çiçek Festivali’ni ziyaret etti. Başkan Akan, “Manisalıların özlemle beklediği fuarımızın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi. 

Covid-19 pandemisi nedeniyle geçtiğimiz sene yapılamayan ve Manisalıların özlemle beklediği Manisa Mesir Fuarı, bu yıl Mesir Fuarı ve Çiçek Festivali olarak ziyaretçilere açıldı. 

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Mesir Fuarı ve Çiçek Festivali’ne giderek katılımcıların standlarını inceledi. 

“TÜM MANİSALILARI MESİR FUARI VE ÇİÇEK FESTİVALİNİ GÖRMEYE DAVET EDİYORUM” 

İYİ Partili Akan açıklamasında, “Manisalıların özlemle beklediği Mesir Fuarı ve Çiçek Festivali ziyaretçilere açıldı. Tarımla ilgilenen biri olarak ben de soluğu fuarda aldım. Fuar alanında her yer çiçeklerle donatılmış, cıvıl cıvıl bir alan oluşturulmuş. Çiçek çeşitlerinden organik bala, zeytin ve zeytinyağından geleneksel mesir macunumuza kadar her ürün vatandaşlarımızla buluşmayı bekliyor. Ben buradan ziyadesiyle memnun ayrılıyorum. Fuarın hazırlanmasında emeği geçen tüm ekibe teşekkürlerimi iletiyorum. Fuar katılımcılarına da hayırlı işler diliyorum. Tüm Manisalıları Mesir Fuarı ve Çiçek Festivalimizi ziyaret etmeye davet ediyorum”

Manisa'da eş zamanlı olarak başlayan Mesir Fuarı ve Çiçek Festivali, hafta sonu da Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Editör: TE Bilişim