İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’ın koordinesinde düzenlenen etkinlik ile 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla, esnaflara ve vatandaşlara bin adet bayrak dağıtımı gerçekleştirildi.
Göreve geldiği günden bu yana İYİ Parti Yunusemre’de birlik ve beraberlik kavramını işleyen İlçe Başkanı Akan, tüm teşkilat birimi ile birlikte bayrak dağıtımı gerçekleştirdi. Bayrak dağıtım öncesi bir konuşma yapan İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Akan, "30 Ağustos 1922'de Başkumandanlık Meydan Muharebesi'nde kazanılan bu zafer, yeni Türk Devletinin diplomatik ve siyasi alanda elde edeceği büyük başarıların temelini teşkil etmiştir. Dumlupınar'da yapılan Büyük Taarruz'la Anadolu topraklarında devam eden işgaller son bulmuş, büyük mücadele 30 Ağustos Zaferi'yle taçlanmıştır. Türk Milleti, bağımsızlığından asla ödün vermeyeceğini var gücüyle tüm dünyaya haykırmıştır. İYİ Parti Yunusemre ilçe teşkilatı olarak bizlerde bu anlamlı günde esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza Türk Bayrağı dağıtarak perçinleştirmek istedik" dedi.

İYİ Partili Akan, “Yılda 4 kere milli bayramlarımız var. Bayramlardaki hassasiyetimizi ve duygularımızı göstermek amacıyla bayraklarımızı asalım sahip çıkalım. Bu bayrak var ise biz varız. Bu bayrak varsa esnaflar var, eğer bu bayrak varsa Türk Milleti var. 30 Ağustos zafer bayramı milletimin ilk hürriyet ve istiklal eseridir. Bu eser Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün nutkunda da geçmiştir. Bu eseri sadece ve sadece Türk Milleti yapmıştır. Sonsuza dek ilelebet sürecek bir eserdir. Herkes bayrağına sahip çıksın. Saygı göstersin. Bu bayrak var ise Türk milleti var" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim