İktidarın Manisa’da en süt noktada bulunan il başkanını ağırlamaktan dolayı olduklarını belirten Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Dönem Başkanı Ragıp Güneş, “Kongrenize de katıldık, çok başarılı olacağınıza inanıyoruz. Türkiye’miz ve dünyamız çok ciddi bir pandemi salgınıyla uğraşıyor. Pandemi bir yandan ekonomik, bir yandan siyasi olarak bütün dünyayı etkiliyor. Türkiye Cumhuriyetimiz yoğun bir şekilde çalışmasını sürdürüyor” dedi. 
Manisa’da 14 dernekten oluştuklarını ve 150 binden fazla nüfusa hitap ettiklerini açıklayan Güneş, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti. Güneş, bu kadar kalabalık olunca sorunların da fazla olduğuna dikkat çeken Güneş, “Siz çözüm makamındasınız. Çözeceğiniz her sorun bir fidan olarak Manisa’ya dikilecek. Dikilen her fidanda bir sevgi yumağı olarak size geri dönecek.” diye konuştu. 
AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, başkan seçildikten sonraki ilk ziyareti buraya yaptığını ifade ederek, “Manisa’daki 14 hemşeri kültürleri dernekleriyle bir arada olmaktan dolayı mutluyuz. Harika bir şehirde yaşıyoruz. Allah’ın verdiği birbirinden güzel nimetlere sahip bir şehirdeyiz. Şehirlerin sorunları vardır, bunlar çözmek bizim işimiz. İnşallah bunları doğru sorun çözme mekanizmaları oluşturarak çözmeye gayret etmeliyiz. Doğru sorun çözme mekanizmaları oluşturamazsak her sorun için yeni bir mekanizma oluşturmak hem enerji, hem de zaman kaybıdır. Daha çok bir araya gelerek sorunları birlikte çözmeliyiz. Sorunlarla uğraşmak bizim işimiz ama aynı zamanda sorun üretmeyen iklimi oluşturmakta bizim işimiz” dedi.

Editör: TE Bilişim