Manisa Şehzadeler adresinde faaliyet gösteren TC.  MEB Özel Manisa İngiliz Kültür Derneği Dil Kursu British Culture ile Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı arasında işbirliği protokolü imzalandı.  
Manisa İngiliz Kültür Derneği Dil Kursu British Culture Manisa Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ve 1. Derece yakınlarına yönelik olarak çocuk ve yetişkinler için genel dil eğitimleri ve sınıf eğitimlerinde geçerli olan tek kur alımlarında %40 indirim uygulayacağı anlaşma ile 1+1 kampanyada geçerli iki kurluk eğitimi tek kur fiyatına %20 indirim ile vermeyi taahhüt ediyor. Halkın sesi olan emektar Gazeteciler ve ailelerinin yabancı dil eğitimi görme hakkına ev sahipliği yapacak olmaktan gurur duyduklarını kurumu British Culture adına açıklayan Halkla İlişkiler Yetkilisi Elvan Bürçer , Manisa İngiliz Kültür Derneği Dil Kursu British Culture yabancı dil eğitimlerinde Avrupa Dil Portfolyosu sistemine uygun olarak A1, A2, B1, B2, C1 ve C2 düzeyinde öğrencinin seviyesinin ücretsiz olarak belirlenmesini takiben öğrenci seviyesine uygun olan sınıfa yerleştirilir. Eğitim sonunda öğrencinin alacağı sertifika Avrupa Birliği tarafından akreditasyonu olan (2012.R004 Turkey - British Educational Affairs- BEDAF - Model for university students) ve uluslararası geçerliliğe sahiptir.   
Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan ise, gazetecilerin dil bilmesinin önemli olduğunu belirterek, protokolün hayırlı olmasını diledi.

Editör: TE Bilişim