Geçtiğimiz hafta yapılan kongreyle Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Ali Filizkan ve yönetimi, protokol ziyaretleri kapsamında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarete Filizkan ve yönetiminin yanı sıra Gazeteciler Cemiyetinde 37 yıl boyunca aralıksız Başkanlık görevini yürüten ve son kongrede Onursal Başkanlık ünvanını alan Ertuğrul Aytaç’ ta katıldı.
Gazeteciler Cemiyeti olarak bugün kadar Şehzadeler Belediyesinin her türlü desteğini gördüklerini ifade eden Cemiyet Başkanı Ali Filizkan “Gazeteciler Cemiyeti olarak yeni yönetimimiz ile birlikte ilk ziyaretimizi değerli Valimize sonrasında da Şehzadeler Belediye Başkanımıza yaptık. Şehzadeler Belediyesi olarak bize bu güne kadar vermiş olduğunuz tüm destekler nedeni ile çok teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz hafta yaptığımız genel kurulumuzun ardından yeni arkadaşlarımızı yönetimimize dahil ettik. Gazeteciler Cemiyeti olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerinizi bekliyoruz” dedi.
“GAZETECİLER ŞEHRİMİZİN DAHA İYİ OLMASI İÇİN BÜYÜK BİR ÖZVERİ İLE ÇALIŞIYOR”
Şehzadeler Belediyesi olarak Manisa Gazeteciler Cemiyet ile her zaman diyalog içeresinde olduklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Değerli Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız Ali Filizkan ağabeyimiz ve yeni yönetimine bu nazik ziyaretleri nedeni ile çok teşekkür ediyorum. 37 yıl boyunca Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren, yapılan genel kurulda bayrağı Ali Filizkan ağabeyimize devreden ve Onursal Başkanlık unvanına layık görülen Ertuğrul Aytaç ağabeyimize bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Gazetecilik son derece önemli ve demokrasimizin olmazsa olmazıdır. Vatandaş ile yönetenler arasında sağlıklı bir iletişim kurulabilirse, o şehirler, o ülkeler, daha huzurlu ve mutlu olurlar. Bu nedenle biz gazetecileri önemsiyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak ta sağlıklı haberler verebilmek ve gazeteci kardeşlerimizin daha rahat şartlarda ve koşullarda, bilgileri ulaştırmasını temin edebilmek için büyük çaba sarf ediyoruz. Birçok sivil toplum kuruluşu ile olduğu gibi bugüne kadar Gazeteciler Cemiyetimiz ile de çok sağlıklı ilişkilerimiz oldu. İnanıyorum ki bu ilişkilimiz aratarak devam edecektir. Bu şehirde yaşayan hepimiz, ülkemizin ve şehrimizin daha iyi olması için çalışan insanlarız. Gazeteci kardeşlerimiz de aynı siyasiler gibi her türlü hava şartı ve olumsuz şartlarda görevlerini en iyi şekilde yerine getirebilmek için, her türlü fedakârlığı gösteriyorlar. Bu vesile ile değerli Onursal Başkanımız ve Cemiyet Başkanımızın şahsında, tüm gazeteci kardeşlerimize emekleri, destekleri ve katkıları için çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

Editör: TE Bilişim