Manisa'nın yeni İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Emre Erkuş görevine başladı. İl merkezi ve ilçelerdeki sağlık kuruluşlarını gezip denetleyen Erkuş, bir yandan da konuklarını ağırlıyor. 
Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Başkan Yardımcısı Murat Yalçın ile birlikte Sağlık Müdürü Erkuş'a makamında  ziyarette bulundu.
Başkan Ali Filizkan, Manisa merkezde 6, il genelinde ise 19 yerel gazetenin günlük olarak çıktığını, bunun yanı sıra internet gazeeleri ve iki televizyon kuruluşuyla Manisa basın sektörünün oldukça aktif ve güçlü bir konumda olduğunu ifade etti.
Filizkan, sağlık sektöründeki haber akışının doğru bir şekilde sağlanması için basın mensupları ile sağlık müdürlüğü arasında güçlü bir iletişim kanalının olması gerektiğini sözlerine ekledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Emre Erkuş ise Manisa'nın gerek tarım gerek sanayi gerekse basın kuruluşları ile oldukça güçlü bir konumda olduğunu ifade etti.
Erkuş, Manisa'nın sağlık alanında şanslı bir il olduğunu hatırlatarak, bundan sonraki süreçte sağlıktaki yatırımların devam edeceğini, hasta memnuniyeti oranının daha da yükselmesi için çok çalışacaklarını vurguladı.

Editör: TE Bilişim