Haber: Ahmet Ünsal

Manisa’nın 17 ilçesinde karne heyecanı yaşanırken bu heyecanlardan biriside Yunusemre ilçesi Merkezefendi bulunan Suphi Egemen ilkokulundaki minik öğrencileri arkadaşlarının bando şöleni ile yarıyıl tatiline uğurlandılar. 

 Çınar Korkut isimli minik öğrenci ise aldığı yarıyıl karnesini engelli dayısı Deniz Ünsal’a getirerek sevincinin onunla paylaştı. 

  Oda bu mutluluğunu yeğenini havalara kaldırarak yaşadı.  

   Öğrenciler karne heyecanının sınıflarda yaşarken anne ve babalar ise onları okul kapısından bekleyerek yaşadı 

Yarıyıl karnesini alan bazı öğrencilerde bavullarla okul önünde bekleyen anneleriyle tatil yolunu tuttu.  

 Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Manisa genelinde resmi ve özel olmak üzere toplamda 1.128 kurumda, 18.490 öğretmen ve 249.700 öğrencinin yarıyıl tatiline girdiğini belirtti 

  Şehzadeler ilçesindeki resmi karne dağıtım töreni Nurlupınar mahallesinde bulunan Vicdan Karaosmanoğlu ilkokulunda gerçekleştirildi. Törene Milli Eğitimden sorumlu Vali Yardımcısı Aydın Memuk, Şehzadeler Kaymakamı Hüsnü Çaykara, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Milli eğitim Müdür yardımcısı Fevzi Yüksel,Şehzadeler ilçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay katıldı. 

    Yunusemre İlçesindeki karne töreni ise Halil Yurtseven ilkokulunda yapılırken buradaki törene de Kaymakam Atilla Kantay, ilçe milli eğitim müdürü Yıldıray Demirtaş, Şube Müdürü Sema Çifti ve okul müdürleri ile öğretmenler katıldı.

Editör: TE Bilişim