Serra Tasarım'da bir çiftin düğün yaparken ihtiyaç duyabileceği her şey paket şeklinde çiftlere sunuluyor. 
PAKETTE NELER VAR? 
Serra tasarım evlilik hazırlığındaki çiftlere tüm ihtiyaçlarını bir paket halinde sunarak hem zamandan tasarruf etmelerini sağlıyor hem de gerekli olan her şeye tek elden ulaşmalarını amaçlıyor. 
Sunulan düğün paketinde şunlar var:
Gelinlik, özel tasarım duvak, gelin el buketi, damat yaka çiçeği, takı kurdelası takımı, gelin kuşağı, gelin ayakkabısı süslemesi, gelin arabası süslemesi, kaftan (kiralık), kaftanın aksesuarları (kiralık), şalvarlı bindallı takımı (kiralık), kına tepsisi (kiralık), yaş kına, kuru kına, gelin yüz örtüsü, gelin el gülü veya eldiven, kına testisi, gelin şekeri, gelin şekeri tepsisi ve çekici, kına sepeti, türban tasarım, dış çekim fotoğrafçılığı... 

SERRA TASARIM NEREDE? 
Serra Tasarım, Jale-İsmail Pala çift tarafından 2012 yılında Manisa'da kuruldu. 
Serra Tasarım, Kafe Sera ve Kısık Cami’nin doğusundaki caddede yer alan mağazada hizmet veriyor.
Evlilik hazırlığındaki çiftlere hitap eden firmanın ürettiği modeller kısa sürede geniş kitlelere ulaştı. 
Kişiye özel tasarım gelinlik, nişanlık kaftan ve aksesuar tasarımlarını günümüz modern çizgileriyle üreterek Türkiye'nin her yerinden özel siparişler almaya başlayan firma sektörün ilgi odağı haline gelmeyi başardı. 
Fiyat ve ürün teslimatı konusunda gösterdiği özen ile %100 müşteri memnuniyeti ile çalışan Serra Tasarım, sadece Manisa’yla sınırlı kalmayarak dışarıya açıldı. Serra Tasarım imzasını taşıyan modeller Türkiye’nin dört bir yanına kısa süre içinde ulaştırılıyor.  

ATÖLYEDE ÖZEL ÜRETİM 
Firmanın deneyimli ve profesyonel tasarım ekibi, tüm gelinlik, nişanlık ve kaftan modelleri, aksesuarlarla harmanlayıp müşterilerin özel talepleri doğrultusunda üretiyor.   
Firma, çiftlere kına gecesi organizasyonundan, gelin arabasının tasarımına kadar evlilik öncesindeki tüm aşamalarda destek sunuyor. 
Serra Tasarım kına gecesi organizasyonu, gelin ayakkabısı, gelin tefi, gelin arabası süslemesi, abiye, nişan tepsisi, türban tasarımı, el buketi ve daha birçok ürün ve aksesuarı bünyelerinde bulunduruyor. 

AÇIK VE TÜRBANLI GELİNLİK TASARIMLARI  
Manisa’da uzun yıllar çeyiz sektöründe de hizmet sunan firma, bugün çarşı merkezindeki Kısık Cami’nin doğusundaki üç katlı mağazada gelin adaylarının gözdesi haline gelmeyi başardı. 
Özel dikim gelinlikleri ve ürünleri kendi atölyelerinde ürettiklerine dikkat çeken Jale Pala, son yılların modası olan Osmanlı motifleri ve simli tülleri başarılı bir şekilde müşterilerine sunduklarını söyledi. 
Hayal edileni üretmeyi hedeflediklerini ifade eden Jale Pala, “Tesettürlü müşterileri de düşünerek, normalde açık gelinlikleri tesettür gelinliğe çevirebiliyoruz. Serra Tasarım ekibi tesettür gelinlikleri bir bütün halinde tasarlayıp dikiyor. Ayrıca kaftanda kadife algısını yıktık. Bu konuda trendleri değiştirdiğimizi düşünüyorum. 22 yıldır bu sektörün içindeyiz. 20 metre karelik bir dükkanda başladığımız işimizi bugün 300 metre kare dükkana sığdırmakta güçlük çekiyoruz. Bu da bizim için guru kaynağı.” dedi.   

FİYATLAR UYGUN  
Tasarım ifadesinin ‘pahalı’ algısı oluşturduğunu hatırlatan İsmail Pala ise bu hizmetlerin hepsinin bir arada ve en kaliteli şekilde sunulduğunu, fiyatların da oldukça makul olduğunu dile getirdi. Serra Tasarım, Kafe Sera ve Kısık Cami’nin doğusundaki caddede yer alan mağazada hizmet veriyor.
SERRA TASARIMI İNSTAGRAM'DA İNCELEMEK İÇİN TIKLA

 





Editör: TE Bilişim