Etkinliğe Bem Bir Sen Manisa Şube Başkanı Faruk Karaca, Etkinlik-Sen Manisa İl Başkanı Yalçın Taşdemir dekatıldı. Erzurum İli ve İlçeleri Kültür ve Tanıtım Derneği Başkanı Naci Göğdemir, dernek olarak her ay bu tür etkinlikler gerçekleştirerek Manisa’da yaşayan Erzurumluların kaynaşmasını sağlamak olduğunu ifade etti, katılan herkese teşekkür etti. 
Göğdemir, “Burada toplanmamızın amacı Erzurumlu hemşerilerimizle Manisalı dostlarımızı birlik, beraberlik kaynaşma altında bir araya getirmekti. 2022 yılının ilk etkinliğini gerçekleştirmiş olduk. Bu etkinliği her ay düzenliyoruz. Erzurum ile yaşayıp Manisa ile bütünleşmek istedik. Bütün üyelerimize, Manisalı dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi. 
1995 yılında kurulan derneğin kurulmasına öncülük eden Hüseyin Akçay, Manisa’da çok sayıda Erzurumlunun yaşadığını, insanların Erzurum ismini duyduğunda saygı gösterdiğini belirtti. Derneğin bugüne kadar geldiğini ifade eden Akçay, derneğin ayakta kalması için herkesin destek olması gerektiğini açıkladı.

Editör: TE Bilişim