İYİ Parti'nin organize ettiği basın toplantısına İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik ve partililer katıldı.
Toplantıda ülke ve Manisa siyasetiyle ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Hasan Eryılmaz, dolardaki ani yükselişin sorumlusunun Hükümet olduğunu söyledi.
Eryılmaz, "Cumhur İttifakına oy vermiş hiç bir vatandaş faizleri bu duruma getirsin diye, dolar yükselsin diye, kadın haklarını yok etsin diye, doğalgaz suya bu kadar zam gelsin diye oy vermedi. Kimse devletin, milletinin kötülüğünü istemez. Hz. Ali'nin dediği gibi devletin dini adalettir. Eş dostla ülkeyi yönetmeye kalkarsanız bu ülkeye yazık olur. Bu ülkenin reforma adalete ihtiyacı var" dedi.

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, HDP'nin kapatılmasına yönetik hazılanan iddianameye ilişkin açıklamada bulundu. Eryılmaz, Ak Parti politikaları eleştirdi. Eryılmaz, "Ak Parti kiminle kol kola geldiyse, bugün muhalefet partilerini onlarla işbirliği yapmakla suçluyor" diyerek Ak Parti'yi tebrik etti.

Editör: TE Bilişim