Ahmet ÜNSAL/Manisa
Manisalı 4 Genç esnafın sponsorluğunda ve yüzme antrenörleri Erman Tosun ve Nurettin Karanarlık, Elif Gökarslan ve Hazel Bülbül’ün katkılarıyla Yunusemre ilçesi Uncubozköy Yunuspark tesislerindeki kahvaltıya Bedensel Engelli ve özel sporcular ile aileler katıldı.
Minik sporcular ve aileleri kahvaltılarını ağız tadıyla yerken diğer bir yandan da farklı saat dilimlerinde havuzda antreman yapmaları nedeniyle bir türlü görüşememenin hasretini giderdiler.
Manisa Bedensel Engelliler Spor İl Sorumlusu Ahmet Ünsal ise düzenlen etkinliğin sadece kahvaltıdan ibaret olmadığını özel sporcular ve bedensel engelli sporcular ile ailelerinin birbirleri ile kaynaşmasında büyük rol oynandığını dikkat çekerek;
“Ramazan ayına girmeden önce çok dar süreçte planlanan kahvaltıdan dolayı öncelikle kahvaltıya sponsor olan genç esnaf kardeşlerimize ve antrenörlerimiz Erman Tosun ve Nurettin Karanarlık, Elif Gökarslan, Hazel Bülbül’e katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Bu çocuklarımızı bir araya getiren bu tür etkinlikleri daha sıklıkla yapmak için çaba harcayacağız. Onlar için ne yapılırsa azdır. Çünkü onların kalplerinde hiçbir kötü düşünce yok onlar hep karşısındaki kişilere sevgi veriyor. Onların sevgisi ve gülüyor olmaları bile yeterli.Biz birbirlerine bağlı büyük bir aileyiz “ dedi. 

 
Editör: TE Bilişim