Haber: Ahmet Ünsal

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Bedensel Engelliler İl Temsilciliği ile Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğünün ortak projesi ile polislerle engelli yüzücüler Atatürk Spor Kompleksine bağlı kapalı yüzme havuzunda buluştu.
   
Engelli yüzücülerle polis yüzücüler arasındaki yarışma etkinliğine Manisa Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy,Emniyet müdür yardımcıları Birol Muslu,Uğur Altunel, Toplum Destekli Polis Şube Müdürü Gülü Kaçar, Gençlik ve Spor Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Buldu,Okul Sporları Şube müdürü Fatih Umut Altınışık,Şube Müdürü Ufuk Özlem ve Atatürk Spor Kompleksi Sorumlusu Ömer Acaröz katıldı.
   Milli yüzücü Muhammet Keskin, Türkiye şampiyonu Deniz Ünsal ve Zeynep Nurçelik’in rakipleri ise Polis memurları Furkan İbrahim Uysal ve Ahmet Koç oldu.
   50 ve 100 metrelik serbest stildeki startı Trafik polisinin başlama düdüğü ile verildi.
   30 dakika süren yarışlarda engelli yüzücüler Türkiye şampiyonalarında gösterdikleri performanslar düzeyinde kulaç atmasıyla birlikte rakiplerini geri bıraktılar.

ÖDÜLLERİ EMNİYET MÜDÜRÜ USLUSOY VERDİ
  
 Yarışlar sırasında Engelli yüzücülere Spor Lisesi öğrencilerdi destek verirken polis yüzücülere ise yine kendi meslektaşları tezaüratta bulundu.
Antrenörü Nurettin Karanarlık nezaretinde havuzda kulaç atan engelli yüzücüler Keskin,Ünsal ve Nurçelik’in ödüllerini ise Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy verdi.
    
“BAŞARILARINIZIN ULUSLAR ARASI BOYUTTA SÜRMESİNİ DİLİYORUM”

Emniyet Müdürü Uslusoy; “Spor fair-play çerçevesinde yapıldığı sürece güzeldir. Sizlerde rakiplerinizi yani bizim polislerimizi geride bırakan bir performans ortaya koymuş olmanıza karşın bu başarınızdan dolayı sizleri yürekten kutluyorum.Başarılarınızın uluslar arası boyutta sürmesini diliyorum” şeklinde ifade etti.
  
“BİR AYLIK ANTREMANLA TEKRAR RÖVANŞ YAPARIZ”

Polis memurları ile yarışan engelli yüzücüler ise “Bizler antremanlı olduğumuz için yarış kazandık. Aslında onların görevi bizlerden daha da zor ve sürekli fedakarlık istiyor.Asıl biz onlara çok şey borçluyuz. Bir aylık havuz antremanıyla bu yarışın rövanşını yakında yaparız.O vakik kazanan onların olacağından hiç şüphemiz yok” şeklinde konuştular.

Editör: TE Bilişim