Manisa 4. Kitap Fuarı'na katılan Nilgün Hökenek Ürkmez, SNS Fuarcılık'ın düzenlediği büyük kültür etkinliğinde okuyucularla buluştu. Manisalı SMA hastası Duru Bebeğin yaşam savaşına destek veren yazar Nilgün Hökenek Ürkmez, kitapalarını minik bebeğin ilacını alması için yürütülen kampanyaya destek sağlamak için imzalıyor. Fuar Merkezi'nde düzenlenen Kitap Fuarı'nda konuşan Nilgün Hökenek Ürkmez, "SMA hastası bebekler için çalışıyorum. Şu anda Duru Bebeğimizin gönüllüsüyüm. 'Anneliğin Öteki Yüzü' isimli annelik kitabı ile 'Bir Bulut Hikayesi' adında bir çocuk hikayesi kitabım var. Bu kitaplarımın satış gelirlerini Duru Bebeğimiz için bağışlıyorum. Daha önce 'Anneliğin Öteki Yüzü'nün birinci baskısının gelirini kanserli çocuklara bağışlamıştım. İkinci baskısının tüm gelirlerini de Duru Bebeğimiz için bağış yapıyorum. Bu bebeklerimizin elinden tutmamız gerekiyor. Çünkü elinden tutan çok az kişi var" dedi.

"DURU BEBEĞİN HAYATA TUTUNMASI İÇİN 3 AYI KALDI"

Duru Bebek için bir kez daha yardım çağrısında bulunan yazar Nilgün Hökenek Ürkmez, şunları kaydetti:

"Duru Bebeğimiz 21 aylık. İlacını alabilmesi için sadece 3 ayı kaldı. Pandemi nedeniyle Valilik onayı gecikti yardım kampanyası için. O yüzden acele etmemiz gerekiyor. Bebeğimizin Duru Sağlık SMA adlı Instagram hesabı var. Orada Valilik onaylı IBAN numarası bulunuyor. Bebeğimize yardım etmek isteyenler, gönlünden ne kopuyorsa bizim için 1 lira bile çok kıymetli. Çünkü bunlarla biz kampanyaları bitirip çocuklarımızı tedavisine gönderiyoruz. Macaristan'da ilaçla tedavi olacak çocuğumuz, tedavi görmesi halinde yüzde 95 kurtuluyor. Şu ana kadar tedavisini almış yaklaşık 16 çocuğumuz var. Bunlardan ilkokula başlayanı bile var. SMA hastası çocuklarımız eğer ilaçlarını alamazlarsa 3 yaşını bile göremiyorlar. 2 yaşına kadar tedavisine gidemeyen bebeklerimizi kaybedebiliriz."

Yazar Nilgün Hökenek Ürkmez, "Manisa genelinde ilerleyen süreçlerde de etkinliklerimiz olacak. Yine Duru Bebeğimiz için imzalayacağım kitabımı. Almak isteyenler, etkinlliklerimizde bize ulaşabilirler. Anne ve çocukların her zaman umutlu ve güçlü olmasını istiyorum. Ben bunun için çalışıyorum. Anneliğin Öteki Yüzü Instagram adresinden de bana ulaşabilirler. Kendilerine her türlü bilgiyi veririm" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim