Manisa'da kuvvetl yağışlarına ardından bazı bağlarda hasarlar oluştu.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Ak Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde dolu yağışı ve su baskınlarından zarar gören çiftçilere gerekli desteğin sağlanacağını duyurdu.

Baybatur, "Manisa/Sarıgöl İlçemizin Karacaali, Günyaka, Beyharmanı, Dadağlı, Dindarlı ve Alemşahlı Mahallelerimizde kısmi dolu yağışı ve su baskınları nedeniyle bağ sıralarında yatma ve fırtınadan dolayı ova ve yayla köylerimizdeki bağ örtülerinde yırtılmalar oluşmuştur. Çiftçilerimize büyük geçmiş olsun. Üreticilerimizin zararları ile ilgili Hükümet olarak zarar tespitinden sonra elimizden gelen desteği sağlayacağız. Çiftçimizin yanındayız" açıklamasında bulundu.

TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi  Ak Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan,  "Sarıgöl İlçemizde kısmi dolu yağışı ve su baskınları nedeniyle bağ sıralarında yatma ve fırtınadan dolayı bağ örtülerinde yırtılmalar oluşmuştur. Çiftçilerimize büyük geçmiş olsun. Tarım Bakanlığımızca yapılacak zarar tespitinden sonra çiftçilerimize gerekli destek sağlanacaktır" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim