Yerel Seçimlere 23 gün kala Manisa sokaklarında  seçim heyecanı ve hareketliliği hız kesmeden devam ediyor. Demokrat Parti'nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şule Tunalı, Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Uğur Kıraloğlu ve  Yunusemre Belediye Başkan Adayı İsmail Taşkıran; Manolya Meydanı'nda kurulan Standa 1,5 saat içerisinde; 5.000 adet Çuha çiçeği ve 10 bin adet Karanfili; alanı hınca hınç dolduran binlerce Manisalı hanıma takdim etti. Rengarenk çuha çiçeklerinden ve karanfillerden almak isteyen Manisalı hanımlar hem adayları tanıdı, sohbet etti, hem de evlerinin en değerli köşelerine koyacaklarını ifade ettikleri  çiçekleri adayların elinden aldı.
"ÇUHA ÇİÇEĞİ GÜCÜ, SABRI  TEMSİL EDER"
Manisalı hanımlarla sohbet etmek ve kendilerinin de birer çiçek olduğunu ifade eden DP Şehzadeler Adayı Uğur Kıraloğlu, "ben kendimde çiçekleri, yeşili, doğayı  çok severim.  Evim ve ofisim botanik bahçesi gibidir. Hanımların da çiçekleri çok sevdiğini bildiğim için, böyle anlamlı bir günde Manisalı hanımlara takdim edilecek en anlamlı hediyenin çiçek olabileceğini düşündüm. Çuha çiçeğini seçmemin sebebi  ise; ilkbahar çiçeği olması ve genelde doğada, zor coğrafi koşullarda bile  yetişebilmesidir. Hanımlarımızda dünyanın en değerli,  tüm zor şartlarda da olsa ayakta durmayı başarabilen, güçlü insanlardır. Çuha çiçeği gücü, sabrı  temsil eder.Hanımlarımızın bu olağan üstü gücünün temsilidir aslında Çuha çiçeği" diye konuştu.
"TÜM HANIMLARIMIZIN 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ'NÜ KUTLUYORUM"
DP Adayı Uğur Kıraloğlu, "Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk  "Büyük başarılar kıymetli anaların  yetiştirdiği seçkin evlatlar sayesinde olmuştur." demiştir. Türkiye'nin en kıymetli yöneticilerini analar, kadınlarımız yetiştirmiştir. Bu nedenle biz Demokrat Parti olarak hanımlarımıza çok değer veriyor ve onları çam sakızı çoban armağanı  bir hediye ile mutlu etmek istedik. "Cennet anaların ayakları altındadır" sözünden hareketle, tüm hanımlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyor, seçilmemiz halinde hanımlarımız için yapacağımız projelerde istihdam yaratacağımızı bir kez daha hatırlatmak istiyorum"  ifadelerine yer verdi.

 
 

Editör: TE Bilişim