Haber ve fotoğraflar: Ahmet Ünsal

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nca katılım gösteren her esnafa 1500 TL katkı yapıldığı Mesir Fuarı ile Çiçek Fuarı birlikte açıldı. Evlerinden fuara akın eden kadınlar binlerce çeşit çiçek türlerini görebilmek için gerek özel araçları gerekse toplu taşıma araçları ile fuar merkezinin bulunduğu Şehzadeler ilçesi Halil Erdoğan Caddesi üzerinde yer alan Fuar Merkezi'ne akın etti.

Renk cümbüşünün yaşandığı Çiçek Festivali'nde saatlerce gezen hanımlar, beğenerek satın aldıkları çiçekleri beraberinde geldikleri eşlerinin yardımıyla evlerine götürdü. Çiçek Festivali'ni gezen bazı kadınlar ise yaşadıkları o anı ölümsüzleştirmek için selfie yaptı.

Hafta sonuna kadar açık kalacak olan Çiçek Fuarına ilk gün olmasına rağmen beklenenin üzerinde ziyaretçi geldi. Vatandaşlar olası Covid-19 tehlikesine karşın maske ve mesafeye ve hijyeni dikkate alarak balkonlarını süsleyecek çiçeklerini satın aldı.

Mesir Fuarı ile birlikte eş zamanlı olarak ziyaretçilere açılan Çiçek Festivali, 26 Haziran Cumartesi gününe kadar Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'nde Manisalıları ağırlayacak.

Editör: TE Bilişim