CHP Kadın Kolları Genel Merkez MYK üyesi Nurşen Balcı, CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal’a ziyarette bulunarak, parti binasında ilçe kadın kolları başkanları ve partili kadın üyelerle bir araya geldi. Ziyarette CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban’da katılarak, CHP’li Nurşen Balcı’ya faaliyetlerinde başarılar diledi.
CHP Manisa İl başkanlığı binasında ilçe kadın kollarıyla bir araya gelen CHP Kadın Kolları Genel Merkez MYK üyesi Nurşen Balcı, önümüzdeki dönemde kadınlara yönelik yapılacak çalışmalar hakkında partililere bilgi verdi.
Türkiye’de her geçen gün kadına yönelik artan cinayet ve şiddet olaylarının üzerinde duran CHP’li Balcı, CHP Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından başlatılan ‘Yaşamak” projesi hakkında bilgi verdi.
Partisinin genel merkezi tarafından başlatılan ‘Yaşamak’ projesi çerçevesinde toplumda şiddetin her türlüsüne maruz kalan kadınlara yönelik ücretsiz avukatlık ve psikolojik danışmanlık hizmeti vereceklerini ifade eden CHP’li Balcı, kadına yönelik şiddetin ve cinayet olaylarının önüne geçebilmek amacıyla her türlü çalışmanın içerisinde olacaklarını dile getirdi.
CHP il binasında düzenlenen toplantının ardından CHP’li Balcı, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Şehzadeler ve Yunusemre İlçeleri’ndeki kadın muhtarlara ziyaretlerde bulundu.
CHP’li Balcı daha sonra, partisinin Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin’i makamında ziyaret ederek, belediyenin yaptı çalışmalar hakkında bilgi aldı. CHP’li Balcı ayrıca geçtiğimiz aylarda Saruhanlı ilçesinde boşanmak istediğini söylediği için eşi tarafından 3 kızının gözü önünde boğazından bıçaklanan Esra Oymak ziyaret ederek, parti olarak yanında olduklarını ifade etti.

Editör: TE Bilişim